Yritys - 10times Oy

Toimitusehdot | Rekisteriseloste | Pääsivu

 

10times Oy on yritys, jonka tarkoitus on mahdollistaa työkaluja osaamisen, kasvamisen, jaksamisen ja vaurastumisen kehittämiseen.

 

Teemme työtämme aidosta halusta tehdä juuri tätä. Inspiroidumme siitä, kun saamme nähdä toisissamme ja kohtaamissamme ihmisissä oppimista ja oivalluksia. Parasta on nähdä kuinka väsyneet silmät ovat kirkastuneet innosta johonkin itselle tärkeään.

 

Meille on tärkeää palvella sinun niin hyvin kuin mahdollista.


Tämä on niin tärkeää, että sitä on vaikea kuvata sanoin. Haluamme oikeasti antaa sinulle parasta mahdollista palvelua. Aina emme välttämättä onnistu siinä jokaisen kohdalla ja olemme oppineet senkin hyväksymään, että emme voi kaikkia miellyttää ja onnistua joka kerta. Siltikin haluamme tehdä parhaamme juuri sinun vuoksesi ja kuulemme aina mielellämmme, miten hyvin olemme onnistuneet.

 

Parasta mahdollista palvelua tarkoittaa meille sitä, että palvelemme sinua aina niin... 

 

  • henkilökohtaisesti kuin mahdollista
  • nopeasti kuin mahdollista
  • että tuemme ja kunnioitamme sinun päätöstäsi
  • että annamme sinulle tilaa olla sinä.

 

Meille on tärkeää kehittyä ja oppia jatkuvasti siinä, mitä teemme.


Tämä ei itseasiassa koske vain sitä, mitä teemme, vaan haluamme oppia myös niistä asioista, mitkä eivät koske meitä. Uskomme oppimiseen ja siihen, että oppiminen takaa innostumisen. Kehitämme valmennuksiamme ja valmennustapojamme, sitä miten järjestämme tapahtumiamme ja miten palvelemme sinua. Kun käyt tapahtumissamme, niin sinun pitäisi nähdä kehityksemme. Joskus mekin olemme menneet taaksepäin ja sen huomaaminen on ollut yksi kehittävimpiä asioita. Kerro meille, miten onnistumme. Palaute on yksi tärkeimmistä avaimista kehittymiseen, myös sinun kohdallasi.

 

Meille on tärkeää tukea hyvinvointia ja ympäristöä.


Se, miksi teemme mitä teemme, on lähtenyt siitä, että olemme halunneet, että ihmiset voivat paremmin omassa elämässään. Haluamme tukea ideoita, ratkaisuja, työkaluja ja tapoja, jotka saavat ihmisen kokemaan hyvinvointia sekä lyhyellä että pitkällä aika välillä. Samoin haluamme tukea tekoja ja tavoitteita, jotka tukevat ympäristöämme ja luontoa pidemmäksi aikaa.

Kyllä. Lennätämme ihmisiä ympäri maailmaa seminaareihin ja se ei välttämättä ole maailman suurin ympäristöteko. Uskomme kuitenkin, että tämä maailma on tarkoitettu nähtäväksi. 

 

Meille on tärkeää nähdä elämä mahdollisuuksina, jossa ei ole yhtä oikeaa ratkaisua.


Itsensä kehittäminen pitää sisällään paljon erilaisia asioita. Emme usko yhteen ratkaisuun tai yhteen työkaluun. Uskomme, että ei ole yhtä tapaa elää tai tehdä asioita. Uskomme, että jokaisen on hyvä tehdä sitä, mikä toimii omalla kohdalla parhaiten. Eri palveluilla on tarkoitus tarjota mahdollisuuksia sinulle löytää se, mikä sinulle toimii parhaiten eli mikä auttaa sinua elämämään sellaista elämää, kun sinä haluat elää.

 

Meille on tärkeää nähdä jokainen ihminen yhtä tärkeänä.


Vaikka tarjoammekin eri hintaisia valmennuksia, joihin kaikilla ei ole samanlaisia mahdollisuuksia osallistua, niin meille on tärkeää se, että kaikki ihmiset ovat yhtä tärkeitä. Riippumatta siitä, mitä olet tehnyt tai ollut tekemättä, niin olet ihmisenä yhtä tärkeä ja haluamme kohdata sinut uutena ihmisenä. Uskomme, että juuri sinulla on ihan samanlaiset mahdollisuudet kuin kenelle tahansa muullakin. 

 

Meille on tärkeää jakaa hyvää eteenpäin.


Uskomme hyvän jakamiseen. Uskomme siihen, että kaikki hyvä tulee aina takaisin, mutta ei välttämättä samasta lähteestä. Jaamme hyvää pienissä palasissa ja olemme myös säännöllisesti mukana hyväntekeväisyydessä.

 

Haluatko lukea lisää Uskalla Innostua tiimistä? - Katso tämä sivu

Haluatko kuulla koko Uskalla Innostua -yrityksen tarinaa? - Katso tämä sivu

Haluatko lukea lisää Varapuusta? - Katso tämä sivu

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja