Maksutavat

Meillä ovat käytössä seuraavat verkkopankit


Nordea, Osuuspankki, DanskeBank, Handelsbanken, Ålandsbanken, S-Pankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankki, OmaSP, Säästöpankki.

 

Luottokortit


Luottokorteista maksuvälineinä käyvät Visa, Mastercard ja AmericanExpress.
Maksu tapahtuu Luottokunnan välityksellä.

 

Visa Electron


Myös useimpien pankkien Visa Electron -kortit käyvät meillä maksuvälineenä.

--

Verkkopankki- ja luottokorttimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. 
Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin, eikä siinä ole riskiä.


Laskulla


Mikäli haluat tilauksesi laskulla, niin valitse maksutavaksi kassalla Lasku/Osamaksu (Collector), Klarna Lasku tai Klarna Tili. Toimitamme tuotteen sinulle heti toimitusehtojemme mukaisesti ja saat laskun tuotteen mukana tai vaihtoehtoisesti sähköpostilla.

Näihin maksutapoihin lisätään lisämaksu ja korko per tilaus, riippuen valitsemastasi maksutavasta. Klarna lasku antaa asiakkaalle vähintään 14 päivää maksuaikaa. Collector -laskulla on 30 päivää korotonta maksuaikaa.

 

Klarna Tili


Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarna Tili maksutapaa. Klarna Tilillä maksaessasi Klarna Oy avaa ensimmäisen tilauksen yhteydessä sinulle tilin automaattisesti.

Voit lyhentää tiliä joko itse valitsemissasi kuukausierissä (kuitenkin vähintään joko 8,95€ tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi) tai kaupan kassalla tarjotuissa kiinteämmissä maksuaikatauluissa (3-36 kk), kun ostoksesi ylittää 100 €.

Kaikki Klarna Tilillä maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarna Tilillä muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Klarna Tilillä maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.

Osamaksuvaihtoehtojen kulut:


Maksuaika   Vuosikorko   Avausmaksu   Laskutusmaksu 
    3kk                 0%               9,90 €            3,95 €
    6kk                 0%                19 €              3,95 €
    12kk               0%                29 €              3,95 €
    24kk             9,95%             29 €              3,95 €
    36kk             9,95%             29 €              3,95 €
    Tili                 22%                0 €               3,95 €

 

Muista lukea huolellisesti Klarna Tilin maksuehdot osoitteessa: http://www.klarna.com/klarna-tiliehdot.pdf

Laskuihin liittyviin kysymyksiin saat vastauksia nyt myös käyttämällä Klarnan sähköistä asiakaspalvelulomaketta osoitteessa http://www.klarna.fi

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja