< Takaisin listaukseen

Brian Mayne: Goal Mapping -menetelmä - Käytännön työkirja

22,90 € (sis alv 10%)

Kuinka toteutat unelmasi ja tavoitteesi

Goal Mapping -menetelmä on käytännön opaskirja, joka opettaa tämän erikoislaatuisen menetelmän ja ohjaa käyttämään sitä minkä tahansa tavoitteen saavuttamiseksi. Mikä unelmasi sitten onkin, Goal Mapping -menetelmä voi auttaa sinua toteuttamaan sen.

"TILAPÄISESTI LOPPU VARASTOLTAMME."

 


Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus

 

Miksi jotkut ihmiset ovat paljon menestyvämpiä kuin toiset? Tämä polttava kysymys inspiroi Brian Maynea kehittämään Goal Mapping -menetelmän.


"Brian osaa loistavasti auttaa ihmisiä laatimaan tehokkaan tavoitesuunnitelman elämälleen - suunnitelman, joka ei tähtää vain tavoitteisiin vaan pysyvään menestykseen. Hänen kehittämänsä Goal Mapping -menetelmä on ennenkuulumattoman toimiva."
- Anthony Robbins, pian myös suomeksi ilmestyvän menestysteoksen Raha kirjoittaja, palkittu puhuja ja itsensä johtamisen asiantuntija.

 

Goal Mapping on tunnettu ja hyväksi havaittu menetelmä tavoitteiden asettamiselle ja saavuttamiselle kaikilla elämänalueilla ja kaikissa pyrkimyksissä, niin yksilöille kuin ryhmille. Brian Maynen vuonna 1995 kehittämästä Goal Mapping -menetelmästä on tullut huikean suosittu yritysmaailmassa, opiskelijoiden koulutuksessa ja suuren yleisön keskuudessa.


Goal Mapping -menetelmä on ainutlaatuinen ja tehokas, koska...


- se on yhdistelmä muinaista viisautta ja nopeutettua oppimista, jotka yhdessä tavoitteiden asettamista tukevien  periaatteiden kanssa muodostavat kokonaisvaltaisen menestymisen filosofian.

- siinä, missä perinteisissä tavoitteidenasettamismenetelmissä keskitytään vasemman aivopuoliskon sanoihin ja loputtomaan toistoon tavoitteiden iskostamiseksi alitajuntaan, Goal Mapping -menetelmä vaikuttaa sekä vasempaan että oikeaan aivopuoliskoon käyttämällä kuvia, alitajunnan kieltä ja yhdistäen sanat, kuvat ja symbolit poikkeuksellisen tehon luomiseksi.

- tavoitteiden asettaminen ja saavuttaminen on kaikkien elämäntaitojen äiti: sen avulla voi hankkia monia muita taitoja ja kykyjä.


Goal Mapping -menetelmä on käytännön opaskirja

Se opettaa tämän erikoislaatuisen menetelmän ja ohjaa käyttämään sitä minkä tahansa tavoitteen saavuttamiseksi. Mikä unelmasi sitten onkin, Goal Mapping -menetelmä voi auttaa sinua toteuttamaan sen.


Brian Mayne on motivaatiopuhuja, kirjoittaja ja valmentaja.

Hänen ydinsanomansa itsensä kehittämisestä henkilökohtaista vastuuta ja määrätietoista motivaatiota harjoittamalla on osoittautunut tehokkaaksi ja suosituksi niin yritysmaailmassa kuin niiden lukuisten yksilöiden keskuudessa, jotka tulevat kuuntelemaan hänen esitelmiään eri puolilla maailmaa.

Brian Maynen Goal Mapping sivut suomeksi >>

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja