< Takaisin listaukseen

The Amazing You - DVD (suomi)

24,95 € (sis alv 24%)

Tämä elokuva on valittu yhdeksi kymmenestä elokuvasta, jolla on mahdollisuus muuttaa maailmaa.


Nyt tämä upea elokuva suomeksi tekstitettynä DVD:nä!

Voit myös katsoa elokuvan heti joko ostamalla heti ladattavan version tai nettivuokrata elokuvan täältä >>

 


MÄÄRÄ
TOIMITUS

Lähetetään sinulle tai haluamaasi osoitteeseen kahdesti viikossa.

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus

The Amazing You -elokuva kutsuu sinut uskomattomalle matkalle itseesi 
 

NASA:n legendat, jotka lähettivät miehiä kuuhun; visionäärit, joiden robotit laskeutuivat Marsiin; palkitut tiedemiehet, jotka rakensivat galaksimme kaukaisiin kolkkiin matkustavia avaruusaluksia; rocktähdet, jotka tekivät musiikista taikuutta, ja yrittäjät, jotka muuttivat yhteiskunnan ajattelutapaa liiketoimintansa seurauksena – he kaikki jakavat kanssasi samat perusperiaatteet aidon menestymisen saavuttamiseksi. Yhdessä heidän kanssaan astut tulevaisuuteen!

 

Miten maailman terävimmät ihmiset elävät todeksi elämänsä tarkoituksen, ja miten sinäkin pystyt siihen 
 

Olet tervetullut liittymään seuraamme tälle matkalle löytämään oman todellisen tarkoituksesi ja keksimään uusia tapoja elää se todeksi. Tämä matka sallii ihmismielen laajentua rajojaan suuremmaksi. Tämä tieto mahdollistaa ihmiskunnan matkan tunnettua maailmaamme kauemmaksi. Se ravistelee ajattelutapaamme, johon me ihmiset olemme tottuneet rajoittumaan, ja rakentaa näkyämme paremmasta tulevaisuudesta.
 

Nyt tämä informaatio on sinun saavutettavissasi. Kun kerran astut tälle hämmästyttävälle sisäiselle tutkimusmatkalle, et koskaan käänny takaisin. Kun otat ensi askeleesi kohti kaikkein ihanimpia unelmiasi ja kohti elämäsi korkeinta tarkoitusta, et voi kuin matkata eteenpäin. Sinua opastavat ihmiset, jotka kirjaimellisesti nostivat ihmiskunnan kehdostaan – maan pinnalta – kohti korkeuksia tähtien leikkikentälle.

 

 

Alkuperäinen nimi: The Amazing You, Dragos Bratasanu
Haastateltavina mm. Nasan astronautteja, Rovion Peter Vesterbacka, rock legenda Steve Vai ja tiedemies-kirjailija Gregg Braden
Kieli: englanti
Tekstitys: suomi
Kesto: 53min 
 


Jos olet kiinnostunut esittämään tätä elokuvaa koulussa, yrityksessä tai jossain muussa yhteisössä, niin ota yhteyttä tiimi(at)uskallainnostua.fi.

Uskalla Innostua on The Amazing You -elokuvan edustaja Suomessa.

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja