Brian Mayne

Brian Mayne

"Brian Mayne on yksi maailman parhaista ihmisistä auttamaan sinua luomaan suunnitelman elämään" - Tony Robbins.

Brian Mayne on käynyt erikoisen matkan erittäin köyhistä oloista menestyksekkääseen elämään, sen jälkeen menettänyt kaiken ja löytänyt tiensä takaisin pinnalle. Jo vuosien ajan hän on kouluttanut oppimaansa ympäri maailmaa yrityksissä, kouluissa ja avoimissa seminaareissa.

Brianin ydinviesti itsensä johtamisessa on henkilökohtaisessa vastuunottamisessa ja päämääräjohtoisessa motivaatiossa. Hänen tapansa kouluttaa ja hänen menetelmänsä on todettu erittäin tehokkaaksi ja suosituksi sekä yritys- ja koulumaailmassa että hänen avoimissa seminaareissaan. Brianin koulutukset ovat itsensä kehittämisen ja johtamisen huipulta.

Brian on kehittänyt monia menetelmiä menestyksen saavuttamiseen, joista Goal Mapping ja Life Mapping ovat työkalut, joilla Brian on voinut auttaa ihmisiä luomaan ja ohjaamaan omaa elämäänsä. Näiden menetelmien esittäminen on saanut valtavaa kiitosta hänen koulutustensa osallistujilta ja vienyt hänet puhujaksi ympäri maailmaa.

Brianin kirjat, Sam the Magic Genie ja Goal Mapping, ovat kummatkin hyvin selkeitä viestissään ja niiden tieto on helppo viedä käytäntöön.

"Yksi maailman suurimmista peloista on epävarmuus muutoksesta. Todellisuudessa, ainoa asia, mistä voimme tulevaisuudessa olla täysin varmoja, on se, että olemme jatkuvassa muutoksessa. Oma määritelmäni menestykseen tulee siitä, että osaat ohjata omaa elämääsi kohti niitä asioita, mitä haluat - Intohimokseni ja elämäni missioksi on tullut on opettaa ihmisille, miten se tehdään.", sanoo Brian.

Lue lisää www.uskallainnostua.fi/brian

Lataa täältä ilmaiset Goal Mapping -karttapohjat ja aloita tavoitteitesi ja unelmiesi toteuttaminen

Brian and Sangeeta Mayne: Life Mapping - How to become the best you

15,50 Eur

Life Mapping - so much more than just another self-development technique - can offer us a way forwar...

Brian Mayne: Self Mapping - How to Awaken to Your True Self

15,50 Eur

This title takes steps on a journey of 'self' discovery through the stages of: Self-Awarenes...

Brian Mayne: Sam the Magic Genie

8,50 Eur

Give your child the gift of learning how to set and accomplish simple goals.   Huom! T&au...

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja