< Takaisin listaukseen

Erikoistarjous - Rahailta-verkkokurssi

19,90 € 47,00 € (sis alv 24%)

Kuulemme päivittäin huolestuttavia uutisia irtisanomisista, talouskasvun hiipumisesta ja pakotteiden vaikutuksista. Eniten näiden ikävät seuraukset vaikuttavat tavallisiin ihmisiin, joilla ei ole mitään tekemistä ongelmien syntymisen kanssa.

Rahaillassa opit kolmessa tunnissa rahasta kaiken sen, mikä olisi pitänyt oppia jo koulussa!


MÄÄRÄ
TOIMITUS

Tuote lähetetään sähköpostiin heti tilauksen jälkeen

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus

Rahailta™ verkossa

Kyseessä on 3 tunnin mittainen valmennus verkossa.

Rahailta verkossa on kuvattu studiossa vuonna 2020. Valmentajat ovat samat kuin paikan päällä tapahtuvassa valmennuksessa.

Rahailta verkossa on katsottavissa Digiacademy-nimisellä verkkokurssialustalla omien tunnustesi kautta sinulle sopivana ajankohtana. Verkkokurssissa ei kuitenkaan ole vastaavaa interaktiivista osuutta muiden osallistujien kanssa kuten paikan päällä.

 

Paikka

Digiacademy verkkokurssialusta

 

Lipun oston jälkeen

Lähetämme sinulle vahvistuksen ja kuitin sähköpostiisi. Saat erillisessä viestissä ohjeet valmennuksen katsomiseksi verkossa.

 

Lippuehdot

Lippuihin liittyvät ehdot voit lukea täältä.

 

Puhujat

Mikko Sjögren ja tapahtuman sivuilla mainitut vieraspuhujat

 

Kieli  

Suomi

 

Takuu

Jos olet valmennuksen jälkeen sitä mieltä, että se ei auttanut millään tavalla elämääsi, niin voit pyytää maksamasi summan takaisin. Kerro tyytymättömyydestäsi meille sähköpostitse osoitteeseen: info(a)varapuu.fi. Takuu koskee kaikkia Suomessa olevia tapahtumia, joissa olemme itse tapahtuman järjestäjä. Takuumme edellyttää osallistumista koko valmennukseen alusta loppuun. 

 

Valmennuksen järjestäjä

Varapuu (10times Oy)

 

Kysymyksiä

Meille on tärkeää, että löydät juuri sinulle sopivat valmennukset ja tapahtumat itsesi kehittämiseen. Voit aina kysyä meiltä mitä tahansa tapahtumiimme liityen.

Voit ottaa meihin yhteyttä info(a)varapuu.fi tai puhelimella 020 7353 420.

 

Tervetuloa valmennukseen!

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja