< Takaisin listaukseen

Tee Rahaa Sijoittamalla -valmennus

790,00 € (sis alv 24%)

Tee Rahaa Sijoittamalla – Sijoittamisen Perusteet
Päivän valmennus

Toisin kuin yleisesti luullaan, menestys sijoittajana kumpuaa ensisijaisesti sijoittajan sisältä. Omaisuuslajit, fundamentit ja tekninen analyysi ovat toisarvoisia ennen kuin olet tutustunut sisäiseen sijoittajaasi. Suurimman riskin muodostaa useimmiten sijoittaja itse – ei niinkään sijoitus. Tässä valmennuksessa luot vankan perustan, jolle rakentaa sijoitussalkkusi.


MÄÄRÄ
VALITSE
TOIMITUS

Lippu toimitetaan sähköpostiisi

Tuotekuvaus

Perinteisessä sijoituskirjallisuudessa opetetaan sijoittamaan pääosin osakkeisiin, ja hajauttamaan sijoitukset eri osakkeiden, toimialojen ja markkinoiden välillä. Jo pelkästään se, että sinun kanssasi tehdään henkilökohtainen sijoitussuunnitelma, asettaa sinut etulyöntiasemaan tavalliseen kansalaiseen verrattuna. Valmennuksessamme saat lisäksi paljon enemmän.

Tämä valmennus tarjoaa sinulle viimeisimmän markkinatiedon ja osaamisen. On tullut aika heittää geelitukkien neuvot romukoppaan ja kuunnella menestyneitä ammattisijoittajia. He tietävät, mistä puhuvat.

Ps.Tämän valmennuksen jälkeen sijoitusneuvojasi kysyy neuvoa sinulta.

Kurssilla opit mm.
Minkälaisia rajoittavia uskomuksia sinulla on rahasta ja sijoittamisesta
Ymmärtämään oman riskiprofiilisi ja hyödyntämään tietoa käytännössä
Yksinkertaisimmat sijoitusstrategiat eri omaisuuslajeihin
Autamme sinut tekemään henkilökohtaisen sijoitussuunnitelman
Aloittamaan sijoittamisen ja luomaan merkittävää varallisuutta
Suojaamaan sijoituksesi
Lukemaan markkinoita kuin liikennevaloja
Tunnistamaan markkinoiden syklit ja varautumaan niihin
Tekemään rahaa sijoittamalla
Ja paljon muuta…
Tee Rahaa Sijoittamalla -valmennus perustuu kokemukseemme onnistuneista ja epäonnistuneista sijoituksista. Opetamme sinulle vain ne asiat sijoittamisesta, joita itse käytämme päivittäisessä sijoittamisessamme.

Tämä valmennus ei ole sinulle, jos haluat pitää nykyisen tulotasosi ja luotat eläkejärjestelmän pitävän huolen eläkkeestäsi.

Tämä valmennus voi olla ensimmäinen askeleesi polulla kohti taitavaksi sijoittajaksi. Tervetuloa valmennukseen!

Todella lähti ihan uudenlaista kipinää syttymään kun aloin ymmärtää koko sijoittamista! Oma suunnitelma on kirjoitettu puhtaaksi ja tavoitteita kohti mennään – innostuin talousasioista ihan eri tavalla kuin ikinä ennen. 🙂
– Maria

Hienoa osallistua seminaariin, jossa käytännössä hyödynnetään eri oppimiskanavien aktivointia ja tehostetaan näin havainnollisesti osallistujien oppimista. Alitajunnan ja tunteiden hyödyntäminen ja sen valmentaminen on harvinaista herkkua sellaisissakin koulutuksissa, jotka niin sanovat/luulevat tekevänsä. Tässä oli hienosti mallillaan se että kouluttaja on itse malli siitä mitä opettaa); Siihen ei läheskään kaikki pysty.. Kiitos!
– Leena

Asunnon arvonnousun hyödyntäminen remontoinnin jälkeen ja pankkineuvotteluissa. Exit-strategiaa en unohda. Stopparit ja niiden liikkumatarkkuus. Kiitos hyvästä konseptista. Kouluttaja on paras, kiitos!
-Suvi

En olisi ikinä uskonut, että osallistun sijoittamis-kurssille! Minulla on ollut käsitys, että vain rikkaat voivat sijoittaa tai sitten vanhana jos jää ylimääräistä rahaa. Ja joka tapauksessa pitää olla “alan ihminen”. Kinnostuin ja innostuin raha-asioiden hoitamisesta, perheemme talouden kehittämisestä(;esim. lainojen vyöryttämisen otimme heti käyttöön, upean voimakas sana tuo vyöryttäminen 🙂 ja nyt jopa sijoittaminen alkoi kiinnostaa. Mikä parasta; teini-ikäisemme kiinnostui myös raha-asioista kun jaoin Sijoittamisen Perusteet -kurssilla oppimaani. Aikoo sijoittaa 15% kesätyötuloistaan 😉 Oppimista näissä asioissa on vielä paljon, siksi ilmoittauduimmekin siskoni kanssa syksyn Taitavaksi rahan kanssa-kurssille. Kiitos!
-Hanna-Kaisa

Koen saaneeni paljon lisävaihtoehtoja ja vinkkejä oman talouden ” uudelleen” järjestelyihin varsinkin koskien laina-aikoja ja sitä kautta sijoittamiseen saatavia rahoja. Valmennus myös kannusti hienosti etsimään aina vaihtoehtoja ja kyseenalaistamaan massa-ajattelua! Tätä aion käyttää elämässä muutenkin, kuin pelkästään sijoittamisessa.
-Jonna

 

Ajankohta

Järjestämme Tee Rahaa Sijoittamalla -valmennuksia syksyisin ja keväisin. Päivitämme tietoa tulevista päivistä tapahtumakalenteriimme: www.varapuu.fi/kalenteri

 

Valmennuksen aikataulu: 

Klo 10.00 - 18.00

 

Paikka

Päivitämme paikkatiedot tapahtumakalenteriimme ja tulet saamaan tarkemmat tiedot ilmoittautuessasi mukaan. Valmennusta järjestetään Helsingissä ja Tampereella.

 

Kieli  

Suomi

 

Takuu

Jos olet tilaisuuden jälkeen sitä mieltä, että valmennus ei auttanut millään tavalla elämääsi, niin voit pyytää maksamasi summan takaisin. Tule kertomaan tyytymättömyydestäsi paikan päällä tiimillemme, niin otamme sinulta tarvittavat tiedot palautusta varten. Takuu koskee kaikkia Suomessa olevia tapahtumia, joissa olemme itse tapahtuman järjestäjä. Takuumme edellyttää osallistumista koko tapahtumaan alusta loppuun. 

 

Tapahtuman järjestäjä

Varapuu (10times Oy)

 

Valmentaja tässä valmennuksessa

Mikko Sjögren

 

Lipun voimassaolo

Lippu on voimassa 12 kuukautta ostosta. Voit tulla mihin tahansa muuhun samannimiseen valmennukseen seuraavan vuoden aikana.

 

Lipun oston jälkeen 

Lähetämme sinulle vahvistuksen ja lisätietoa. Saat myös ilmoittautumisesi jälkeen ja ennen tapahtumaa vielä lisätietoa.

 

Lippuehdot

Lippuihin liittyvät ehdot voit lukea täältä

 

Kysymyksiä

Meille on tärkeää, että löydät juuri sinulle sopivat valmennukset ja tapahtumat itsesi kehittämiseen. Voit aina kysyä meiltä mitä tahansa tapahtumiimme liityen.

 

Voit ottaa meihin yhteyttä info(a)varapuu.fi

 

Tervetuloa elämäsi valmennukseen!

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja