< Takaisin listaukseen

Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennus

390,00 € 390,00 € (sis alv 24%)

Taitavaksi Rahan Kanssa – valmennus 2 päivää

Taitavaksi Rahan Kanssa – valmennus perustuu suuren suosion saaneeseen Vaurastumisen Perusteet -valmennukseen, jonka läpi on käynyt yli 4000 ihmistä!


MÄÄRÄ
VALITSE
TOIMITUS

Lippu toimitetaan sähköpostiisi

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus

Taitavaksi Rahan Kanssa on esikuvaansa järeämpi ja kokemusrikkaampi versio. Kaksi päivää tiukkaa asiaa omasta taloudesta sopivan hurtilla huumorilla ja käytännönläheisillä tehtävillä höystettynä mahtavassa seurassa.

Tämän viikonlopun jälkeen jumiutuneetkaan rahaan liittyvät asenteet eivät enää koskaan häiritse ajatteluasi ja ymmärryksesi siitä, miten taloudellisesti riippumaton elämä saavutetaan, paistaa tuloksiisi.

Älä usko pelkkää hypeä! Lue, mitä ihmiset, jotka ovat käyneet vastaavan läpi sanovat siitä!

“Mikko oli innostava ja riittävän käytännönläheinen. Hauskaa oli ja monen asenne saatiin varmasti huumorin avulla muutettua.”
– Merja

“Kurssi on tosi hyvä, erityisesti se, että on tehtävä omat tavoitteet ja suunnitelmat. Kiitos!”
– Sirkku

“Valmennus oli erinomainen. Tiivis paketti, mutta selkeä esittämistapa – ei liian ”teknisiä termejä”. Odotan innolla jatkoa…”
– Sari

“Erinomainen koulutus. Uskomaton määrä tietoa. Katsotaan miten sulatetaan käytäntöön.”
– Heikki

“Opin oman rahan käytön managerointia, työkaluja ja tahtoa. Asenteen muutos jäi käteen. Tiedän taloudellisen tilanteeni paranevan seuraavan 2 vuoden aikana. Oli havainnollista ja käytännönläheistä.”
– Jaana

“Kiitos oikein selkeästä ja konkreettisesta valmennuksesta. Lauantaipäivä vierähti vauhdikkaasti ja asiasisältö oli hyvää. Valmennus tarjosi hyvin kiteytetyn sisöllän oman vaurastumisen kehittämisen aloittamiseksi.”
– Aaku

“KAIKKIEN PITÄISI KÄYDÄ TÄMÄ KOULUTUS. KIITOS!”
– Ari-Matti

“Todella hyvin ja selkeästi kerrottu ja esitetty asiat. Humoristinen ”tatsi”, ei mitään huonoa sanottavaa. Paljon uutta ja käytännön vinkkejä.”
– Sarianna

“Yksinkertaisella tavalla ilmaistu vaikeat asiat, helppo kenen tahansa ymmärtää. Esiintyjä sopivan itsevarma.”
– Atte

 

Ajankohta

Järjestämme valmennusviikonloppua kaksi syksyisin ja kaksi keväisin. Päivitämme tietoa tulevista päivistä tapahtumakalenteriimme: www.varapuu.fi/kalenteri

Valmennuksen aikataulu on yleensä: 

Lauantai klo 12.00 - 20.00
Sunnutai klo 10.00 - 18.00

 

Paikka

Päivitämme paikkatiedot tapahtumakalenteriimme ja tulet saamaan tarkemmat tiedot ilmoittautuessasi mukaan. Valmennusta järjestetään keväisin ja syksyisin useissa kaupungeissa: Helsinki, Tampere ja Oulu tai verkossa Live-striimauksella.

 

Kieli  

Suomi

 

Takuu

Jos olet tilaisuuden jälkeen sitä mieltä, että valmennus ei auttanut millään tavalla elämääsi, niin voit pyytää maksamasi summan takaisin. Tule kertomaan tyytymättömyydestäsi paikan päällä tiimillemme, niin otamme sinulta tarvittavat tiedot palautusta varten. Takuu koskee kaikkia Suomessa olevia tapahtumia, joissa olemme itse tapahtuman järjestäjä. Takuumme edellyttää osallistumista koko tapahtumaan alusta loppuun. 

 

Tapahtuman järjestäjä

Varapuu (10times Oy)

 

Valmentaja tässä valmennuksessa

Mikko Sjögren

 

Lipun voimassaolo

Lippu on voimassa 12 kuukautta ostosta. Voit tulla mihin tahansa muuhun samannimiseen valmennukseen seuraavan vuoden aikana.

 

Lipun oston jälkeen 

Lähetämme sinulle vahvistuksen ja lisätietoa. Saat myös ilmoittautumisesi jälkeen ja ennen tapahtumaa vielä lisätietoa.

 

Lippuehdot

Lippuihin liittyvät ehdot voit lukea täältä 

 

Kysymyksiä

Meille on tärkeää, että löydät juuri sinulle sopivat valmennukset ja tapahtumat itsesi kehittämiseen. Voit aina kysyä meiltä mitä tahansa tapahtumiimme liityen.

 

Voit ottaa meihin yhteyttä info(at)varapuu.fi.

 

Tervetuloa elämäsi valmennukseen!

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja