< Takaisin listaukseen

Asunnot ja kiinteistöt

970,00 € (sis alv 24%)

Asunnot ja Kiinteistöt – Asuntosijoittajaksi päivässä
Päivän intensiivivalmennus

Asunnot ja kiinteistöt ovat yksi väärin ymmärretyimmistä omaisuuslajeista. Siitä huolimatta asuntosijoittaminen on oikein toteutettuna yksi väkevimmistä työkaluista merkittävän varallisuuden luomiseen.


MÄÄRÄ
VALITSE
TOIMITUS

Lippu toimitetaan sähköpostiisi

Tuotekuvaus

Miten asuntomarkkinat ovat muuttuneet 2000-luvulla? Miten sijoitusasunnot voidaan rahoittaa nykyisessä markkinatilanteessa? Minkälaisella strategialla syntyvät huomisen menestystarinat?

Tässä valmennuksessa tutustumme asuntoihin ja kiinteistöihin omaisuuslajina. Opetamme, miten asuntoihin ja kiinteistöihin sijoitetaan menestyksekkäästi. Asunnot tarjoavat salkkuusi tasaista kassavirtaa ja parhaimmillaan merkittäviä arvonnousuja, mutta niiden arvo harvemmin häviää taivaan tuuliin.

Tämä valmennus tarjoaa sinulle viimeisimmän markkinatiedon ja osaamisen. Asunnot ja kiinteistöt kuuluvat ammattimaisen sijoittajan salkkuun. Kaikki valmentajamme ovat menestyneitä ammattisijoittajia.

Valmennuksessa opit

  • Asunnot ja kiinteistöt omaisuuslajina
  • Mitkä fundamentit vaikuttavat nousevaan tai laskevaan markkinasykliin
  • Tarkkailemaan markkinatilannetta
  • Sijoitusstrategian merkittävän varallisuuden luomiseen
  • Suojaamaan sijoituksesi
  • Miten sijoitusasunto hankitaan
  • Mitä alueesta, talonyhtiöstä ja vuokraamisesta pitää tietää ennen sijoittamista
  • Miten vuokratuottoa ja arvonnousua voidaan parantaa
  • Miten hankit vuokralaisen ja miten vuokrasopimus kannattaa rakentaa.

 

“Vaikka olen ollut yrittäjänä jo noin 15 vuotta, sain uutta virtaa tekemiseen ja selkeitä neuvoja miten jatkaa sijoittamista eri vaihtoehdoilla. Etenkin tänään Asunnot ja Kiinteistöt -koulutuksessa oli paljon hyviä vinkkejä eri tyyppisiin asuntosijoituksiin. Kiitos myös kouluttajien yhteystiedoista, tulen käyttämään menestyneiden ihmisten palveluita matkalla meidän perheen tavoitteeseen! Uskon että heidän avullaan löydän meille sopivat kohteet helpommin ja varmemmin. Seuraavaksi on tarkoituksena tarkistaa missä mennään nykyisten sijoitusten kanssa: 2 asuntoa, 1 ravintolakiinteistö, yksi eläkevakuutus sekä yksi rahasto. Sijoitussuunnitelman päivitys oli myös paikallaan, luulen että nykyiset sijoitukset rahastoihin eivät ole kaikista parhaimmat ja tuottavimmat. Uskon että saan kouluttajilta apua oikeiden sijoitusten valintaan. Kiitos loistavista koulutuspäivistä! Seuraavia odotellessa. Nyt on Aivan Mahtava Fiilis!” t. Tiina

 

Ajankohta

Järjestämme Asunnot ja kiinteistöt -valmennuksen kerran vuodessa. Päivitämme tietoa tulevista päivistä tapahtumakalenteriimme: www.varapuu.fi/kalenteri

 

Valmennuksen aikataulu: 

Klo 10.00 - 18.00

 

Paikka

Päivitämme paikkatiedot tapahtumakalenteriimme ja tulet saamaan tarkemmat tiedot ilmoittautuessasi mukaan.

 

Kieli  

Suomi

 

Takuu

Jos olet tilaisuuden jälkeen sitä mieltä, että valmennus ei auttanut millään tavalla elämääsi, niin voit pyytää maksamasi summan takaisin. Tule kertomaan tyytymättömyydestäsi paikan päällä tiimillemme, niin otamme sinulta tarvittavat tiedot palautusta varten. Takuu koskee kaikkia Suomessa olevia tapahtumia, joissa olemme itse tapahtuman järjestäjä. Takuumme edellyttää osallistumista koko tapahtumaan alusta loppuun. 

 

Tapahtuman järjestäjä

Varapuu (10times Oy)

 

Valmentaja tässä valmennuksessa

Mikko Sjögren sekä vierailevat asiantuntijat

 

Lipun voimassaolo

Lippu on voimassa 12 kuukautta ostosta. Voit tulla mihin tahansa muuhun samannimiseen valmennukseen seuraavan vuoden aikana.

 

Lipun oston jälkeen 

Lähetämme sinulle vahvistuksen ja lisätietoa. Saat myös ilmoittautumisesi jälkeen ja ennen tapahtumaa vielä lisätietoa.

 

Lippuehdot

Lippuihin liittyvät ehdot voit lukea täältä 

 

Kysymyksiä

Meille on tärkeää, että löydät juuri sinulle sopivat valmennukset ja tapahtumat itsesi kehittämiseen. Voit aina kysyä meiltä mitä tahansa tapahtumiimme liityen.

 

Voit ottaa meihin yhteyttä info(at)varapuu.fi.

 

Tervetuloa omaisuuslajivalmennukseen!

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja