< Takaisin listaukseen

Napoleon Hill - Ajattele Oikein - Menesty

29,00 € (sis alv 10%)

Napoleon Hillin menestysklassikko Think and grow rich on yksi myydyimmistä menestyskirjoista – eikä syyttä: se sisältää maailman menestyneimpiä ihmisiä yhdistäneet 13 periaatetta, sekä 2-osaisen salaisuuden oman menestyksesi luomiseen.

Historian arvokkain viisaus saatavilla nyt selkeällä suomenkielellä. Tilaa nyt!


MÄÄRÄ
TOIMITUS

Lähetetään sinulle tai haluamaasi osoitteeseen kahdesti viikossa.

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus

ITSENSÄKEHITTÄMISKIRJALLISUUDEN PIONEERI –  NAPOLEON HILLIN TÄRKEIN KIRJA

Napoleon Hillillä on kiistämättä äärimmäisen suuri rooli itsensäkehittymiskirjallisuduen syntymisessä ja suosituksi tulemisessa. Hänen kirjaansa Ajattele oikein, menesty (Think and grow rich) on myyty kansainvälisesti yli 20miljoonaa kappaletta ja se on maailman kymmenen suosituimman kirjan joukossa.

MENESTYKSEN KAKSIOSAINEN SALAISUUS SEKÄ 13 PERIAATETTA YKSISSÄ KANSISSA.

Napoleon Hillillä kävi aivan suurenmoinen tuuri, kun hän pääsi maailman rikkaimman miehen – Andrew Carnegien – oppilaaksi. Carnegiella oli Hillille tehtävä: kirjoittaa menestyksen filosofia.Näin hän myös teki, valtavalla henkilökohtaisella uhrauksella sekä yli 20 vuoden työn tuloksena.

Hän haastatteli yli 500 aikansa menestyneintä ihmistä (Henry Ford, Thomas Edison, Andrew Carnegie…) ja teki hätkähdyttävän havainnon: kaikkia näitä ihmisiä yhdisti 13 yksinkertaista periaatetta. Muutoin ihmiset olivat tietysti aivan erilaisia, mutta joka ikinen seurasi näitä 13 periaatetta. Siksi he menestyivät.

PERIAATE NUMERO NELJÄ – ITSESUGGESTIO

“Luonto on rakentanut ihmisen niin, että hän voi hallita materiaa, joka pääsee alitajuntaan viiden aistin kautta. Tämä ei tarkoita sitä, että ihminen aina käyttäisi tätä oikeuttaan. Useimmat eivät käytä sitä, mikä selittää sen, miksi niin monet elävät köyhyydessä.
…Itsesuggestio on väline, jonka avulla voit istuttaa luovia ajatuksia alitajuntaan tai laiminlyödä puutarhanhoidon ja antaa tuhoavien ajatusten kasvaa vapaasti rikkaruohona mielen maaperässä.

Ajattele oikein – menesty, sivu 44.

 

PERIAATE NUMERO KAHDEKSAN – PÄÄTTÄVÄISYYS

“25000 epäonnistuneen ihmisen analysoinnin jälkeen voi todeta, että päättäväisyyden puute on melkein aina kärjessä kolmenkymmenen epäonnistumisen syyn listalla. Viivyttely, päättäväisyyden vastakohta, on hyvin tavallinen vihollinen, joka kaikkien on käytännössä voitettava. Saat mahdollisuuden testata kykyäsi tehdä nopeita ja lopullisia päätöksiä, kun olet lukenut kirjan loppuun ja alat käyttää sen kuvailemia toimintaperiaatteita.
…Sinulla on tahto ja omat aivot. Käytä niitä ja tee omat päätöksesi. Jos tarvitset tietoa muilta päätöksentekoon, ja luultavasti välillä tarvitset, hanki tieto paljastamatta syytä, mihin tarvitset sitä.”

Ajattele oikein – menesty, sivu 94.

 

JOKAINEN MENESTYKSEN PERIAATE ON SINUN ULOTTUVILLASI

Tiedät varmasti sanonnan, jonka mukaan menestys jättää jälkiä? Ne kaikki ovat nyt ulottuvillasi tässä kirjassa. Kyse on enää omasta päättäväisyydestäsi tutustua niihin ja omaksua ne.

Nyt sinäkin voit oppia nämä samat salaisuudet selkeällä suomen kielellä. Tilaa tämä menestyskirjallisuuden klassikko kirjahyllyysi nyt.

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja