< Takaisin listaukseen

Mikko Sjögren - Tunne taloutesi

29,00 € (sis alv 10%)

Tämä kirja auttaa Sinua laittamaan taloutesi ihanteelliseen kuntoon ja tekemään ne asiat, joita taloudellisesti turvattu elämä vaatii ilman turhaa hammastenkiristelyä. Toisin kuin yleisesti luullaan, oman talouden hoitaminen on pääsääntöisesti tunnepeli.


MÄÄRÄ
TOIMITUS

Lähetetään sinulle tai haluamaasi osoitteeseen kahdesti viikossa.

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus

Tunne Taloutesi kokoaa yksiin kansiin jopa naurettavan yksinkertaiset neuvot ja vinkit, joilla lukija saa oman taloutensa hallintaan ja toimimaan jopa autopilotilla.

Sanoimmeko yksinkertaiset? Kyllä!

Tätä kirjaa lukiessa ei tarvitse olla taloustieteen professori eikä edes opiskelija. Kirja on kirjoitettu niin ja sen esimerkit on laadittu siten, että kuka tahansa, jolla on lähtökohtainen kiinnostus oman talouden parempaan hallintaan ja jopa rikastumiseen, saa niistä kiinni ja voi viedä ne käytäntöön.

LÄHDÖSSÄ MATKALLE, KIIKARISSA UUSI AUTO, ASUNTO VAI AIKAISEMMIN ELÄKKEELLE? BUDJETTI KUNTOON 130 SIVUN AVULLA

Tunne Taloutesi on talousaiheinen kirja, mutta toisin kuin mielikuva sellaisista yleensä, tämä ei ole mikään mahdoton järkäle. Asiat käydään läpi selkeästi, selkokielellä ja esimerkkien avulla eikä siihen tarvita tiiliskiveä.

Opit mm.

  • mitä merkitystä tavallisella, jokaisesta kaupasta löytyvällä perunalastupakkauksella on luottokorttiveloista eroon pääsemiseksi
  • laittamaan taloutesi autopilotille siten, että taloutesi pysyy plussalla JA sinulle kertyy koko ajan pahan päivän säästöä
  • mikä on korkoa korolle -periaate, miten se toimii ja miten Sinä voit hyödyntää sitä alkaen heti tänään
  • pääsemään veloistasi eroon PUOLET NOPEAMMIN
  • ja paljon muuta!

 

HUUMORIA JA VIIHDYKETTÄ

Paitsi, että opit asioita, joiden taitaminen kestää koko elämän, lisäksi viihdyt koko ajan, sillä kirja on kirjoitettu nimenomaan se huomioonottaen, että kyseessä on lähtökohtaisesti hieman vieraannuttava aihe eli talous ja silloin keskittymistä pitää palvella huumorin muodossa.
Tosielämän tarinat, kieli poskessa laaditut esimerkit sekä sopiva määrä aiheeseen sopivia vitsejä varmistaa, että esimerkiksi matkakassan suunnitteleminen voi ihan oikeasti olla kivaa!

MITÄ LUKIJAT SANOVAT SIITÄ?

“Omissa valmennuksissani olen huomannut, että raha ei ole suomalaisen ykköspuheenaiheita. Omien talouslukujen tutkiminen ja raha ei ole ollut minunkaan motivaationi tai inspiraationi lähteenä. Mikko osaa tehdä asiasta kiinnostavan ja kertoa siitä niin, että tulee halu tutkia lisää omaan talouteen liittyviä mahdollisuuksia. Hän tekee selkeillä esimerkeillä vaikeista asioista yksinkertaisia. Tämä kirja on erittäin johdonmukainen ja konkreettinen ja uskon, että se voi auttaa ketä tahansa huonosta tai hyvästä taloudellisesta tilanteesta parempaan. Onpa lähtökohta velkasuo tai pieni varallisuus. Suosittelen!

Ilkka Koppelomäki, Uskalla Innostua -tiimin perustaja ja päävalmentaja

Tässä kirjassa on kaikki, mitä sinun täytyy tietää oman taloutesi hallinnasta – tiiviissä ja selkokielisessä paketissa, jota on höystetty mielenkiintoisilla ja viihdyttävillä esimerkeillä. Näitä taitoja et opi koulussa!

Jani Sällinen, Area Manager Finland, ProStrakan AB
 

MITÄ SIELLÄ SISÄLLÄ ON?

Vaurastumiseen on olemassa kaava. Kiinnostaisiko tietää miten tuo kaava menee? Se kuuluu näin; aikaansaa ylijäämäinen talous ja sijoita korkoa korolle -periaatteella niin kauan, että elät sijoitustesi tuotoilla unelmiesi elämää.

Tunne Taloutesi -sivu 44

“Monissa alan oppaissa käsitellään vain menojen karsimista. Kuten kirjan alkupuolella olen todennut, säästämistä tarjotaan vaurastumisen vaihtoehdoksi joka paikassa…Mielestäni kituuttaminen ja kitsastelu ei sovi tähän juttuun. Matkan täytyy pysyä mielenkiintoisena, ei porkkanadieettinä.
…Työkalu on 80/20 -sääntö.Tämä liittyy vaurastumiseen siten, että 80% meidän nautinnoistamme on hyvin suurella todennäköisyydellä kiinni 20% meidän rahan käytöstämme.

Tunne Taloutesi – sivu 68

On olemassa neljänlaisia lainoja; hyviä lainoja, neutraaleja lainoja, huonoja lainoja ja erittäin huonoja lainoja. Hyvä laina on esimerkiksi sijoitusasuntoon otettu laina. Joku muu maksaa lainan vuokralla pois. Neutraali laina kohdistuu monesti siihen omaan asuntoon.
…Huonot lainat ovat esimerkiksi autoihin liittyvät osamaksut.Huonon lainan tästä tekee se, että maksuaikataulu on usein lyhyempi, korko korkeampi ja arvo säilyy autossa todella huonosti.
Tosi huonot lainat ovat niitä luottokorttilainoja. Ostokset on tehty etukäteen ja laskua maksetaan pikkuhiljaa.

Tunne Taloutesi -sivu 108

 

KIRJASTA PELIKSI

Tunne Taloutesi on AINOA talousaiheinen kirja, joka löytyy JOKAISEN kansanedustajan henkilökohtaisesta kirjahyllystä.

Jos kaikki kirjan ostaneet kutsuttaisiin yhteen paikkaan juhlimaan kirjan perusteella saatuja tuloksia, ei mahduttaisi Virroille vaan pitäisi siirtyä seuraavaan isompaan kasvukeskukseen eli Tampereelle.

Kirjan oppien pohjalta on myös kehitetty ja  julkaistu Money Flow Challenge -peli, joka on ladattavissa Google Play ja AppStore -sovelluskaupoista ilmaiseksi.

Money Flow Challenge -peli voitti Finnish Game Awardsin vuonna 2016 myöntämän Vuoden Parhaan Hyötypelin palkinnon.

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja