< Takaisin listaukseen

Päivä Suhteelle Online-valmennus

47,00 € 390,00€ (sis alv 24%)

Nyt on aika ottaa päivä suhteen kehittämiseen - Katso yksin tai yhdessä!

Tämä suosittu parisuhdepäivä järjestetiin keväällä kuudennen kerran, poikkeuksellisesti live-striimauksena. Voit osallistua Online-valmennuksen katsomiseen yksin tai yhdessä puolisosi kanssa!


Kuva puuttuu

Tuotekuvaus

Päivä parisuhteen kehittämiselle

Online-valmennus koostuu eri pituisista luennoista, joissa pohditaan ja käsitellään parisuhteen kannalta tärkeitä asioita. Luentoihin kuuluu myös harjoituksia, joissa annamme sinulle ja teille täyden vapauden päättää osallistutteko niihin vai seuraatteko vain.

Tämän valmennuksen voi katsoa yhdessä kumppanin kanssa, yksin ilman kumppania tai myös sinkkuna. Tärkeintä on se, että haluat oppia luomaan entistä paremman suhteen!

Online-valmennuksen pääsivu ››

 

Ajankohta

Voit katsoa omalla ajallasi silloin, kun sinulle parhaiten sopii. 

 

Paikka

Online

Voit osallistua netin välityksellä sieltä missä oletkin!

 

Oston jälkeen 

Lähetämme sinulle vahvistuksen ja lisätietoa.

 

Lippuehdot

Lippuihin liittyvät ehdot voit lukea täältä.

 

Puhujat

Ilkka Koppelomäki, itsensä johtamisen valmentaja, Uskalla Innostua -tiimin perustaja ja Elämäsi parisuhde -videovalmennuksen tekijä ja isä.
Saana Valkama & Risto Santala, pariskunta, vanhemmat, seksivalmentajia, kehoterapeutteja, de-armouring hoitajia ja kouluttajia.
Mikko Sjögren, Rahataidonvalmentaja, puhuja ja Valmennusyhtiö Varapuun perustaja, Varasuunnitelma ohjelmiston kehittäjä ja sijoittaja. 

 

Kieli  

Suomi

 

Takuu

Jos olet tilaisuuden jälkeen sitä mieltä, että valmennus ei auttanut millään tavalla elämääsi, niin voit pyytää maksamasi summan takaisin. Takuu koskee kaikkia Suomessa olevia tapahtumia, joissa olemme itse tapahtuman järjestäjä. Takuumme edellyttää osallistumista koko tapahtumaan alusta loppuun. 

 

Tapahtuman järjestäjä

Uskalla Innostua (10times Oy)

 

Kysymyksiä

Meille on tärkeää, että löydät juuri sinulle sopivat valmennukset ja tapahtumat itsesi kehittämiseen. Voit aina kysyä meiltä mitä tahansa tapahtumiimme liityen.

Voit ottaa meihin yhteyttä tiimi(at)uskallainnostua.fi tai puhelimella 020 7353 420.

 

Tervetuloa valmennukseen netissä!

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja