< Takaisin listaukseen

Ajanhallinnan voima -verkkokurssi

397,00 € (sis alv 24%)

Kuuden viikon mittainen itsensä johtamisen valmentaja Ilkka Koppelomäen verkkokurssin oman ajanhallinnan kehittämiseen. Tämän kurssin avulla selkeytät omaa aikaasi ja opit uusia yksinkertaisia taitoja omaan ajanhallintaasi. Tämä kurssi tulee antamaan sinulle enemmän aikaa niille elämäsi asioille, jotka merkitsevät sinulle eniten.

Löydät lisätietoa verkkokurssista tältä viralliselta sivulta ››
 


MÄÄRÄ
TOIMITUS

Tuote lähetetään sähköpostiin heti tilauksen jälkeen

Tuotekuvaus

Onko sinulla jokin haaste ajanhallintasi kanssa? Koetko, että et saa tehtyä elämässäsi haluamiasi asioita tai että tunnit eivät riitä? 

Kysyimme asiakkailtamme mitkä ovat heidän suurimmat ongelmansa ajanhallinnassa. Saimme paljon vastauksia, joista nousi esiin kolme suurinta teemaa:

1. Tunneongelmat.
Riittämättömyyden tunne, tunne huonosta itsekurista, motivaation puute, keskittymisen puute, tunne että tunnit eivät riitä, kiire, stressi, väsymys, jännitys siitä mitä  tapahtuu, tuntuu että ei ole omaa aikaa, uskoo että pystyy tai ei pysty.

2. Liikaa tekemistä ja/tai liian paljon asioita.

3. Jatkuvat muuttuvat tekijät.
Joko muiden aikatauluista johtuvia muuttujia päivän aikana tai päättää itse tehdä jotain mitä ei ollut suunnitellut tekevänsä.

Suurin osa näistä ongelmista voidaan ratkaista sillä, että pysähdytään ottamaan aika suunnitelman tekemiseen. Sekä sillä, että keskitytään kerralla jonkin yhden pienen tavan muuttamiseen.

Juuri näihin asioihin tulemme keskittymään Ajan ja tapojen voima -verkkokurssilla.

Jos siis haluat saada enemmän aikaa sinulle merkityksellisiin asioihin, suosittelemme lähtemään mukaan tähän 6 viikon mittaiseen verkkokurssiin!
 

Kurssi sisältää:


6 viikottaista kurssimateriaalia (videot + ladattavat materiaalit)

Tutustu koko videovalmennuksen sisältöön täällä >

 


Kieli  

Suomi

 

Takuu

Digitaalisilla tuotteilla on 60 päivän tyytyväisyystakuu siitä asti, kun lähetämme ensimmäisen videon tai tuote on toimitettu. Jos et ole tyytyväinen 60 päivän aikana, niin saat maksamasi summan takaisin (ilmoitus tulee tehdä asiakaspalveluumme tiimi(at)uskallainnostua.fi) 

 

Valmennuksen tekijä

Ilkka Koppelomäki, 10times Oy / Uskalla Innostua

 

Valmentaja tässä valmennuksessa

Ilkka Koppelomäki, itsensä johtamisen valmentaja

 

Oston jälkeen 

Lähetämme sinulle vahvistuksen, josta löydät ohjeet kurssin aktivoimiseen. Voit aloittaa kurssin ensimmäisen viikon heti oston jälkeen.

 

Kysyttävää?

Meille on tärkeää, että löydät juuri sinulle sopivat valmennukset ja tapahtumat itsesi kehittämiseen. Voit aina kysyä meiltä mitä tahansa tapahtumiimme liityen.

Voit ottaa meihin yhteyttä tiimi(at)uskallainnostua.fi tai puhelimella 045 1145 866.

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja