< Takaisin listaukseen

Tara Langen Tikapuut rakkauteen – verkkokurssi

39,95 € (sis alv 24%)

Suositun luennoitsijan ja Babyjoy-yrittäjän odotettu ensimmäinen verkkokurssi!

Kurssi sopii naisille ja miehille! Uskalla tuntea elämääsi! Uskalla rakastaa! Haluatko laajentaa ymmärrystäsi elämästä ja tunteista ja keskustella muiden kanssa kurssin aiheista? Tervetuloa virtuaalipiiriin!

Kurssi kestää kuusi viikkoa ja voit osallistua kotoasi tietokoneen välityksellä. Oston jälkeen saat sähköpostilla ohjeet osallistumiseen. 

KURSSI EI OLE TÄLLÄ HETKELLÄ MYYNNISSÄ. Tilaa uutiskirjeemme, niin kerromme kun se tulee saataville.


Tuotekuvaus

“Tikapuut rakkauteen avasi silmäni aivan uudelle tavalle tarkastella elämääni, itseäni sekä omia valintojani! Tunnetasot millä olemme ja miten koemme elämäämme sillä hetkellä olivat todella mieleenpainuvia. Tasot jäivät selkeästi takaraivoon ja palautuivat mieleen aina vaikean tilanteen tullen. Sain lisää uskoa ja toivoa, että aina on mahdollista kehittyä ja päästä eteenpäin omassa henkisessä kasvussa.

Mieleeni jäivät pysyvästi sanat voima ja puskeminen. Tätä mietin päivittäin kaikessa tekemisessäni ja tulevissa suurissa valinnoissa sekä elämänmuutoksissa. Antaako tämä voimaa vai viekö tämä sitä? Teenkö pakolla negatiivisen energian ympäröivänä vai saanko aikaan positiivisen jatkumon. Todella hyödyllistä ja konkreettista ajateltavaa kohti arjen parempia valintoja!” - Maija 36 v.

 

Tikapuut rakkauteen- verkkokurssilla tutustutaan tunteiden tikapuuhun.

Tunnistat, ymmärrät ja hyväksyt ne tunteet, joita juuri sinulla on taipumus eniten tuntea. Mitkä tunteet tuovat sinulle voimaa, mitkä vievät niitä?

Missä kohtaa tikapuuta sinä seisot? Mikä on se taso, jonka kautta sinä näet ja koet maailmaa?

 

Kurssilla käydään läpi eri tunteiden vaikutusta elämäsi tärkeimpiin osa-alueisiin – ihmissuhteisiin, parisuhteeseen, kehoon ja terveyteen, uraan ja elämäntehtävään sekä vanhemmuuteen.


Opit ymmärtämään itseäsi ja muita paremmin, opit hyväksymään kaikki tunteet osaksi elämän peliä.

Opit tunnistamaan egon mekanismeja. Opit käsittelemään rakkautta rajoittavia tunteitasi ja opit päästämään niistä irti.

 

Olen Tara Lange, äiti, kirjailija, Babyjoy-yrittäjä, luennoitsija ja ryhmänvetäjä. Olen yksinkertaisuuden ja joutilaisuuden ylistäjä ja suorapuheinen ja huumorintajuinen valmentaja. Olen ikuinen opiskelija ja innostun valtavasti kaikesta uudesta, joka koskettaa tai jopa räjäyttää tajuntaani uudelle tasolle. Egon tunnistaminen ja tunnetyöskentely irtipäästön avulla on avannut tietoisuuteni uuteen maailmaan. Maailmaan, jossa energiaa tuntuu olevan rajattomasti ja asiat sujuvat aina kuin ihmeen kautta. Esikuvina minulle toimivat lapset ja luonto, sieltä ammennan elämän yksinkertaisimpia ja tehokkaimpia oppeja. Äitipeli-kirjassani kerroin äitiydestä oppimiani elämän pelisääntöjä, nyt laajennan niitä verkkokurssin muodossa kaikille elämän osa-alueille, kaikille sopiviksi ja elämää helpottavaksi.

 

Antaako tämä tunne sinulle voimaa vai viekö se sitä? Jos se vie voimasi, mitä voit tehdä sille?

Kurssillani johdatan vastakohtien kautta yksinkertaiseen tapaan pelata tätä elämän peliä. Pelissä on mukana ego ja sielu, henkinen ja fyysinen, voima ja puskeminen sekä tunteet – joista voimakkain on rakkaus. Tunteet ovat meille lahja, kompassi, tienviitta, elämän suola ja sokeri.

 

Miksi sitten pelkäämme tunteitamme niin paljon?

Miksi tukahdutamme, teeskentelemme, näyttelemme, emmekä uskalla olla aitoja? Miksi pelkäämme rakkautta, miksi on niin vaikeaa vastaanottaa tai antaa rakkautta? Mitkä tunteet estävät rakkauden ja miten päästä rakkauden energiatasolle?

 

Elämässä kuljetaan tunteiden tikapuita, ylös ja alas.


Joka tikapuun askelmalla käydään, jossain viivytään vähän kaemmin, joihinkin jäädään jumiin. 

Miten päästät irti tunteista, jotka ovat tikapuun alapäässä ja vievät voimaasi? 

Tule mukaan tutkimaan elämääsi ja kokemuksiasi, sillä kaikki viisautesi ja voimasi löytyvät eletystä elämästäsi.

Olen opettanut tämän tunteiden tikapuun lapsillenikin ja käytämme tätä arjessa jatkuvasti. Pelaaminen on kivaa ja toki, kun tasot tietää, haluaa itselleen aina parasta, haluaa voittaa! On helpompaa valita, kun tietää mitä ja miksi valitsee, ja oikea valinta kasvattaa omaa voimaa joka kerta. Voit siis viedä oppimaasi eteenpäin myös perheellesi ja ystävillesi. Tärkeintä kuitenkin on oppia hyväksymään ja hallitsemaan tunteitaan, löytää se oma voima itsessään, ja siitä tässä kurssissa on kyse.
 

Tämä tikapuu toimii meillä, se on meille se oikea ja yksinkertainen, arkinen opas hyviin energioihin. Moni luentoani tikapuista kuunnellut on sanonut samaa: ”Se kuulosti niin oikealta.”
 

Lukemalla tunteista voit tunnistaa, missä sinä olet ehkä jumissa – mitkä ovat niitä haitallisia tunteita, joista egosi väittää sinun saavan voimaa, mutta jotka itseasiassa vain vievät voimasi? Saat motivaatiota ja voimaa kivuta korkeampiin energioihin, ja se tulee vaikuttamaan postiviisesti kaikilla elämäsi osa-alueilla!

 

Mennään tunnetaulukko yhdessä oivaltaen alhaalta ylöspäin, kiivetään kurssin mukana aina rakkauteen asti!


Millainen on sinun tikapuusi ja miltä tasolta löydät eniten irtipäästettävää?

Mihin juuri sinä haluat kavuta tässä elämänvaiheessasi ja miten tiedät päässeesi sinne?Silloin alamme tutustua elettyyn elämääsi. Löydät luonnollisen rytmisi, tunnistat egoasi, löydät sinulle sopivan tasapainon henkisen ja fyysisen välillä, ymmärrät voiman ja puskemisen energeettisen eron. Käymme tunteet läpi miettien, miten ne vaikuttavat elämässäsi, eri osa-alueilla. Näet ja koet koko maailman tuon tunteen läpi, ja se lisää ymmärrystä ja hyväksyntää omia tai muiden kokemuksia kohtaan.

Keskustelu kurssilla on auki ja sen avulla verkkokurssin osallistujat voivat auttaa ja inspiroida toisiaan.

 

Lisää palautteita kurssista


“Tikapuut ovat sellainen paketti ymmärrystä elämään, itseen ja toisia ihmisiä kohtaan, että se saisi kuulua koulun perusopetukseen. Sen kautta pystyy ymmärtämään omia tunteita, sanoittamaan oloaan ja tietoisuus auttaa asioiden prosessointiin. Olenko tässä ja tunnen näin, vai teenkö asioiden eteen jotain. Jokaisella on omat askeleensa ja ei ole parempaa tai huonompaa. Jokaisella elämän alueella olemme eri tasolla ja kiikutaan välillä vähän ylempänä ja välillä alempana. Me riitetään. Kun opitaan hyväksymään oma elämä.” - Terhi, 40 v.

 

“Rakkauden tikapuiden kanssa oli kuin olisin löytänyt puuttuvan palan koko elämänpeliin. Se lienee olleen se puuttuva ohjekirja, jossa kerrotaan, mistä tässä pelissä on kyse, miksi edes kukaan haluaisi pelata tätä peliä, kun helpompaa olisi vain olla. Sain ymmärrystä omista ja muiden tunteista ja niiden tarpeellisuudesta. Ymmärrystä siihen, kuinka tikapuissa pääsee etenemään vaivattomammin. Kapuaminen voisi olla myös helppoa, kunhan tekniikka olisi hallussa. Näitä uusia tekniikoita nyt kokeilen käytännössä, tunteita kokien, en analysoiden. Kapuaminen tuntuu kevyeltä ja askel varmalta. Matkaa on miellyttävämpi kulkea." - Pia, 36 v.

 

Tutustu Taraan katsomalla tämä video:

 

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja