< Takaisin listaukseen

Katri Syvärisen Kirjoittamishaaste - Kohtaamisia sydämen kanssa

29,90 € (sis alv 24%)

Haluaisitko siirtyä peloista ja huolista sydämen ohjaamaan elämään?

Kaipaisitko aika ajoin pientä pysähdystä, joka antaisi sinulle mahdollisuuden hoitaa itseäsi ja palauttaa yhteyden sisimpääsi?

Oletko ehkä jo osallistunut muille kursseille, ja haluaisit saada tekemäsi oivallukset säilymään arjessa mukana? 


Kurssi alkaa ma 4.4.2016. 
Ilmoittautuminen on avoinna tällä sivulla 15.4.2016 asti, eli hieman jälkijunassakin pääsee vielä kurssille! - TUOTE EI OLE TÄLLÄ HETKELLÄ MYYNNISSÄ.

Saat heti oston jälkeen sähköpostiisi ohjeet osallistumiseen.

Voit lukea lisää kurssista alempaa tältä sivulta.


Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus

 

Kohtaamisia sydämen kanssa on pehmeä ja hoitava verkkokurssi, jossa yhdistyvät ihanasti meditaatio ja intuitiivinen kirjoittaminen.


Et tarvitse aiempaa kokemusta kummastakaan – saat ohjeet harjoitusten tekemiseen ennen kurssin alkua. Toisaalta saat tästä varmasti uutta inspiraatiota, vaikka olisitkin ollut mukana aiemmilla intuitiivisen kirjoittamisen kursseillani.Kohtaamisia sydämen kanssa -kurssi 
 

  • - auttaa luomaan yhteyden omaan intuitioon

  • - pyrkii vapauttamaan turhista peloista ja antaa rohkeutta kuunnella sydämen ääntä

  • - ohjaa sinua kohti levollisuuden ja luottamuksen tunteita

  • - auttaa tuomaan arkeen hetkiä, jolloin saat pysähtyä olemaan itsesi kanssa

  • - opettaa hyödyntämään erilaisia työskentelytapoja itsetuntemuksen lisäämiseksi.


Saat kuuden viikon ajan kerran viikossa harjoituksen, jossa ohjattu meditaatio tai mielikuvamatka toimii pohjustuksena intuitiiviselle kirjoittamiselle. Saat rauhassa kääntyä sisäänpäin ja tunnustella, mitä meditaatio nostaa mielessäsi esiin. Tämän jälkeen tartut muistikirjaan ja annat ajatusten ja tunteiden virrata paperille. Kahden työskentelytavan yhdistäminen ruokkii yhteyttä intuitioosi uudella tavalla. 

Kurssin aikana pääset muun muassa hoitamaan sisäistä lastasi, tapaamaan todellista Sinua, purkamaan kerroksia ympäriltäsi sekä visioimaan sydämen ohjaamaan elämää. Tunti viikossa riittää kunkin harjoituksen tekemiseen – ja se voi olla hyvinvointisi kannalta erittäin arvokas! 

Kurssi toteutetaan verkkosivustolla, jonne pääset kirjautumaan heti kun ilmoittaudut mukaan. Kurssisivuilla odottavat teoriaosuus ja ennakkotehtävä meditaatioineen, joten voit halutessasi aloittaa vaikka heti!

Valmentajana Katri Syvärinen
FM, NLP-kouluttaja, henkisen hyvinvoinnin valmentaja

"En ole valmentajana mikään yhden asian ihminen. Uskon, että monenlaisilla metodeilla voi päästä yhtä hyvään lopputulokseen. Erilaisten työskentelytapojen yhdistäminen on kiehtovaa: se auttaa irrottautumaan turhista säännöistä, millaista itsetutkiskelun "pitäisi" olla. Eri välineiden yhdistelmistä voi olla helpompi löytää itselleen sopiva sisäisen työskentelyn muoto sen sijaan, että seuraisi tiettyä, muiden muotoilemaa polkua."  – Katri Syvärinen

 

Kurssimaksuun sisältyy

- Tietoa ja ohjausta intuitiiviseen kirjoittamiseen
- 6+1 ohjattua meditaatiota sekä kirjoitustehtävää, jotka julkaistaan kurssisivustolla kerran viikossa 4.4.–9.5.2016
- Meditaationauhat ja kirjoitustehtävät ladattavassa muodossa (ne ovat siis käytössäsi myös kurssin jälkeen)
- Mahdollisuuden keskusteluun verkossa muiden osallistujien kanssa kurssin ajan
- Pääsyn kurssisivustolle 30.6.2016 asti

 

Oston jälkeen

Saat kurssista vahvistuksen jossa on linkki kurssiportaaliin. Pääset aloittamaan kurssin heti oston jälkeen.

Ensimmäinen tehtävä on valmiina odottamassa kurssiportaalissa heti ilmoittautumisen jälkeen, ja siitä päivästä alkaen sivuillesi ilmestyy uusi tehtävä joka toinen päivä kolmen viikon ajan. Kurssisivusto on käytettävissäsi elokuun loppuun asti riippumatta siitä, milloin aloitat.
 

Kieli  

Suomi

 

Valmennuksen tekijä

Katri Syvärinen

 

Valmentaja tässä valmennuksessa

Katri Syvärinen, FM, NLP-kouluttaja, henkisen hyvinvoinnin valmentaja

"Tämän haasteen suunnittelua varten palasin aikoihin, jolloin aloin hyödyntää säännöllistä kirjoittamista toipuakseni uupumuksesta. Luin vanhoja muistikirjoja ja kävin läpi kysymyksiä, joiden käsitteleminen tuntui tärkeältä mieleni puhdistamisen kannalta. Muistin elävästi, miten vapauttavalta kirjoittaminen väsyneenäkin tuntui. Omat kokemukset yhdistettynä valmennusosaamiseen saivat aikaan tämän matkan." –Katri

 

Kysymyksiä

Meille on tärkeää, että löydät juuri sinulle sopivat valmennukset ja tapahtumat itsesi kehittämiseen. Voit aina kysyä meiltä mitä tahansa tapahtumiimme liityen.

Voit ottaa meihin yhteyttä tiimi(at)uskallainnostua.fi tai puhelimella 045 1145 866.


Kirjoittamishaasteesta yleisesti

"Kirjoittamishaaste on vaikuttanut minuun vahvemmin kuin mikään aiempi henkiseen hyvinvointiin tähtäävä toiminta."
– Annika Haavisto-Kurki


Kirjoittamishaaste on henkisen kasvun ja itseensä tutustumisen matka. Haasteilla on eri teemoja ja ne julkaistaan eri ajankohtina.

Haasteessa kirjoitat itseäsi varten: tekstejä ei julkaista eikä jaeta muiden kanssa. Tämä ei ole kirjoituskurssi siinä mielessä, että olennaista ei siis ole se, millaista tekstiä tuotat. Tärkeämpää on se, mitä mielessäsi tapahtuu kirjoittamisen aikana ja sen tuloksena. Ajatukset jäsentyvät, tunteet pääsevät purkautumaan. 

Monet ovat tulleet tietoiseksi ja päässeet irti koko elämää rajoittavista uskomuksista. Positiivisena sivuvaikutuksena luovuus pääsee vapautumaan, ja voit päästä eroon mahdollisista kirjoittamisen tai ideoinnin blokeista.
 
Kirjoittamishaaste järjestetään verkossa, joten voit osallistua sieltä, missä olet. Kurssiportaali on helppokäyttöinen, ja siellä on mahdollisuus keskustella muiden osallistujien kanssa haasteen ajan. Monet ovat kokeneet tämän hyvin arvokkaaksi lisäksi omaan kirjoitusprosessiin. 

Haaste sopii sinulle, joka olet kiinnostunut tutustumaan itseesi entistä paremmin ja haluat rohkeasti lähteä tarkastelemaan sisintäsi uudella tavalla. 

Ennakkotietoja intuitiivisesta kirjoittamisesta ei tarvita. Sinun ei tarvitse olla "kirjoittaja" voidaksesi osallistua – riittää, että kynä pysyy kädessä. Kielioppisäännöt ohjaamme unohtamaan heti ensi metreillä, sen sijaan rohkaisemme heittäytymään ja päästämään irti. Kun teksti virtaa vapaasti, se myös ohjaa mieltäsi kohti uusia maisemia. 

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja