< Takaisin listaukseen

Iloa ja voimaa Pilateksesta -verkkokurssi

39,90 € 49,90 € (sis alv 24%)

Onko sinulla vaikeuksia järjestää aikaa liikkumiselle? Kaipaatko hetken hengähdystä ja rentoutusta itseksesi? Haluaisitko kokea ohjattujen liikuntatuntien ilon ihan omassa rauhassasi?

Nyt voit löytää ratkaisun ongelmaasi Iloa ja voimaa Pilateksesta - missä ja milloin vain -verkkokurssista! Osallistu Ilona Kauppisen Iloa ja voimaa Pilateksesta -verkkokurssille, joka sisältää 6 kappaletta 30 minuutin pituisia pilatestreenejä. Kurssi on erityisen hyvä sinulle, jonka on hankala päästä ohjatulle kurssille. Videoilla on huomioitu yleisimmät selkä-, polvi- ja ranneongelmat.

Kurssin jälkeen voit lunastaa videot itsellesi hintaan 29,90€.

Kurssi ei ole tällä hetkellä tarjolla.


Tuotekuvaus


Kuka ohjaa?

Ilona Kauppinen on Pilates-opettaja, fysioterapeutti, tanssinopettaja ja valmentaja.

Hän on myös uusperheellinen, äiti ja bonusäiti, joten hän tietää, miten helposti oma aika jää ottamatta arjen keskellä ja miten haastavaa on välillä sovittaa yhteen lukemattomia elämän palikoita.

Kun teet yhtä, joudut nipistämään jostain toisesta: perheen tai ystävien ajasta, juhlista, harrastuksista, mielenkiintoisista projekteista, omasta rentoutumisesta...

Kaikki meistä tietävät, että liikunta auttaa elämään pidempään, tuo iloa ja terveyttä, mutta onko sinulla vaikeuksia tuoda tämä viisaus osaksi arkeasi?

 

Ovatko nämä sinulle tuttuja ongelmia?

 - Saatko helposti hukattua 2-3 tuntia treenikertaan, matkoineen, odotteluineen ja suihkuineen. Onko lastenhoitoa vaikea järjestää? Haluaisitko, että aikataulutusongelmat helpottuisivat ihan vain sormen napsautuksella?
 

 - Tunnetko olosi nuutuneeksi ja väsähtäneeksi? Onko sinusta epämiellyttävää liikkua muiden parissa, sillä vertaat itseäsi heihin? Haluaisitko kokea ohjattujen liikuntatuntien ilon ihan omassa rauhassasi?

 

 - Käytkö koko ajan ylikierroksilla? Oletko tuttavapiirin tehopakkaus. Tunnetko syyllisyyttä siitä, että et liiku tarpeeksi ja podet huonoa omatuntoa kun otat omaa aikaa itsellesi? Kaipaatko hetken hengähdystä ja rentoutusta itseksesi? 

 

 - Aloitatko aina uusia harrastuksia näin syksyn alussa, mutta treeni-innostus hiipuu ensimmäisen kuukauden jälkeen? Toivotko, että joku muistuttaisi sinua treenin tekemisestä?

 

Miksi tämä kurssi?

Ilona Kauppinen halusi luoda kurssin, jolla hän voi auttaa ihmisiä nauttimaan laadukkaasta Pilateksesta stressittömästi ja tehdä arjen keskellä liikkumisen mahdollisimman helpoksi.

Siksi hän loi sinulle nämä lyhyet, puolen tunnin treenit, jotka tehdään lempeällä ja rauhallisella otteella. 
 

Tällä kurssilla saat laadukkaan, ammattilaisen luoman Pilates-treeniohjelman, jota sinun on helppo seurata mistä vain. Sinun ei tarvitse huolehtia aikatauluista tai treeniajoista ja saat keskittyä vain omaan itseesi.

 

Treenin jälkeen olosi on rentoutunut ja voimaantunut.

Kroppasi vahvistuu, saat uutta keveyttä vartaloosi ja iloa päiviisi. Veri kiertää ja tunnet hyvän olon virtaavan.
 

Tehokas puolituntinen

Puolen tunnin treenin salaisuus on tehokkaissa, kokonaisvaltaisissa liikkeissä ja treenin kaari on suunniteltu huolella. Syvät lihakset tekevät aktiivisesti töitä, vaikka pidämme ilmapiirin samalla lempeänä ja rauhallisena.

Treeni ei vie energiaa, vaan lisää sitä. Voit hyvin nousta ja tarttua seuraaviin käsillä oleviin asioihin suoraan treenin tekemisen jälkeen.

 

Treenit lopetetaan joka kerta tasapainottavaan rentoutukseen.

 

Käykö tämä minulle?

 

Aloittelevalle.

Sinulla ei tarvitse olla kokemusta Pilateksesta entuudestaan. Eikä verkkokursseista. Avustajani Tiia Teurosen kanssa varmistamme, että näet liikkeet eri suunnista tehtynä ja luomme rennon, helposti seurattavan ja lempeän ilmapiirin. 

 

Konkarille.

Tehokkaat liikkeet ja selkeät ohjeet tekevät tästä paketista hyvän kehonhuollon treenin jo paljon liikkuvalle ja Pilatesta säännöllisesti harrastavalle. Tämä on helppo paketti lisätä tavallisen treenisi ohelle, vaikkapa kotioloihin. 

 

Liikuntarajoitteiselle. 

Videoilla on huomioitu yleisimmät selkä-, polvi- ja ranneongelmat, joille näytämme omat, kropalle hellemmät liikkeet treenin aikana.

Ota huomioon mahdolliset yksilölliset rajoituksesi, kuten tapaturmat ja leikkaukset. Jos jokin oman kehosi terveydentilassa mietityttää, kysy fysioterapeutilta tai lääkäriltä, millaisia kehonhuoltoharjoitteita juuri sinun kannattaa tehdä tai välttää.
 

 

Oston jälkeen

Saat kurssista vahvistuksen sähköpostiisi, jonka mukana tulee linkki josta voit kirjautua verkkokurssille.
 

Kieli  

Suomi

 

Takuu

Digitaalisilla tuotteilla on 60 päivän tyytyväisyystakuu siitä asti, kun lähetämme ensimmäisen videon tai tuote on toimitettu. Jos et ole tyytyväinen 60 päivän aikana, niin saat maksamasi summan takaisin (ilmoitus tulee tehdä asiakaspalveluumme tiimi(at)uskallainnostua.fi) 

 

Valmennuksen tekijä

Ilona Kauppinen / Iloa ja Voimaa

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja