< Takaisin listaukseen

Aaro Löf - Täyttymystä elämään -verkkokurssi

34,00 € (sis alv 24%)

TÄYTTYMYSTÄ ELÄMÄÄN – ota askel kohti itsetuntemusta ja iloa

- kurssi alkaa kun kirjaudut sisään sähköpostiisi lähetetystä linkistä ja kestää kuukauden siitä eteenpäin. 

- tulossa uudestaan tarjolle.


Tuotekuvaus

 
 

Tiesitkö, että jokaisen elämää ohjaa tavalla tai toisella se, että haluamme kokea täyttymystä?


Tai onnellisuutta. Omalla henkilökohtaisella tavallamme pyrimme saavuttaman tilanteen jossa olisimme tyytyväisiä.

Samalla, emme ole saaneet koulutusta siihen, miten voisimme kokea täyttymystä. Siihen mikä saisi juuri meidät kokemaan itsemme tyytyväiseksi. Moni ei tiedä mitä etsii, vaikka sen etsintä ohjaa elämäämme. Hullunkurista, eikö?

Entä jos parempi ymmärrys sinusta ja siitä mitä juuri sinä ihmisenä tarvitset, voisi auttaa sinua kokemaan enemmän täyttymystä? Entä jos se paitsi vähentäisi sisällä olevia ristiriitoja ja turhautumista, auttaisi myös ulkoisen elämäsi järjestämistä siihen suuntaan, että sinun olisi parempi olla? Entä jos se auttaisi parantamaan ihmissuhteitasi? Entä jos sen myötä sinun olisi helpompi olla?Olen kiteyttänyt TÄYTTYMYSTÄ ELÄMÄÄN -verkkokurssiin yhden oman matkani tärkeimmistä opeista ja työkaluista.

Tuo työkalu auttoi minua aikanaan ymmärtämään mikä minua ja toisia liikuttaa elämässä. Kun ryhdyin soveltamaan oppia elämääni, huomasin kulkevani tasapainoisempaan suuntaan. Aloin nähdä paremmin sen mitä tarvitsen voidakseni olla iloinen ja rentoutua elämääni. Näin myös paremmin sen mikä synnytti ristiriitoja sisälläni. Ymmärrys auttoi ottamaan ison askeleen ihmisenä kasvamisessa. Kaikki edellämainittu on myöhemmin tukenut merkittävästi myös henkistä matkaani. – Aaro Löf, kurssin luoja

Käymme kurssilla läpi IHMISEN 6 PERUSTARVETTA. Nämä universaalit tarpeet ohjaavat elämäämme joka päivä ja ovat suurin vaikuttaja siihen miksi elämämme on sellainen kuin se on. Tuomme kuusi perustarvetta lähemmäs sinun elämääsi kun tutkimme mitkä ovat sinun HENKILÖKOHTAISET SÄÄNTÖSI sille, että tarpeesi täyttyvät. Käsittelemme myös sitä, miksi tarpeemme ovat niin vahvasti riippuvaisia ulkoisista olosuhteista ja selvitämme miten voisimme ITSENÄISTYÄ JA KOKEA
 

TÄYTTYMYSTÄ ITSENÄMME, ulkoisen palautteen, ympärillä olevien ihmisten sekä tekojemme sijaan. Yksi tärkeimmistä asioista on myös se, että LÖYDÄMME UUSIA TAPOJA TÄYTTÄÄ TARPEEMME JA KOKEA TÄYTTYMYSTÄ entistä terveemmällä ja helpommalla tavalla. Koska Sisäinen työ, henkinen kasvu sekä ihmisenä kasvaminen ovat työni keskiössä, sivuamme myös näitä aiheita.


Tämä kurssi sopii sinulle jos jokin seuraavista pätee kohdallasi:

- olet kiinnostunut itsesi (sekä toisten) ymmärtämisestä

- haluat oppia lisää ihmisten vuorovaikutuksessa toimivista vaikuttimista

- haluat kokea enemmän merkityksellisyyttä elämässäsi

- ulkoiset olosuhteet vaikuttavat sinuun enemmän kuin haluaisit

- uskot, että itsesi hyväksymisellä on paljon tekemistä hyvinvointisi kanssa

- tiedät, ettei elämän kuulu olla pelkkää ruusuilla tanssimista, mutta voimme vaikuttaa omaan onneemme

- haluat ymmärtää sisälläsi ja elämässäsi toisinaan ilmenevää ristiriitaa/turhautumista

- uskot, että lisääntyvä läsnäolo tukee hyvinvointiasi

- haluat vahvistaa otetta omasta elämästäsi


Kurssin päämääränä on mm.:

- auttaa sinua ymmärtämään paremmin itseäsi

- auttaa sinua ohjautumaan sisältä käsin

- auttaa ymmärtämään riippuvuuksia

- parantaa ihmissuhteitasi

- lisätä kehotietoisuuttasi ja kykyäsi kuunnella sinua

- inspiroida ja tukea askeleitasi kohti sellaista elämää jossa koet täyttymystä

- selkeyttää mitä haluat ja tarvitset

 

 

Täyttymystä elämään -verkkokurssi:

- kurssi ei esitä sinulle vaatimuksia, tarvitset vain välineen jolla voit kirjautua verkkojärjestelmään.

- voit kuunnella sisällön sekä tehdä harjoituksen ja tehtävät sinulle sopivalla hetkellä

- neljän viikon ajan saat viikottain sähköpostiisi ilmoituksen uudesta materiaalista joka sisältää alustuksen, läsnäoloa ja kehotietoisuutta parantavan harjoituksen, aiemmin opitun päälle rakentuvan uuden sisällön, sekä tehtävät jotka tuovat opittua lähemmäs sinun elämääsi

 

Kurssin hinta 34€ sisältää:

- 4 sisältökokonaisuutta jotka rakentuvat ääninauhotteista sekä kirjallisesta tiedosta + yhden yhteenveto modulin

- 4 kehotietoisuutta sekä läsnäoloa parantavaa harjoitusta äänitteenä

- tehtäviä jotka auttavat sinua tuomaan oppimaasi lähemmäksi omaa elämääsi

- osat julkaistaan 7 päivän välein siitä, kun olet aloittanut kurssin

- kurssimateriaalin käytön 15.2.2016 saakka​

 

Oston jälkeen

Saat kurssista vahvistuksen jossa on linkki kurssiportaaliin. Pääset aloittamaan kurssin heti oston jälkeen.
 

Kieli  

Suomi

 

Takuu

Digitaalisilla tuotteilla on 60 päivän tyytyväisyystakuu siitä asti, kun lähetämme ensimmäisen videon tai tuote on toimitettu. Jos et ole tyytyväinen 60 päivän aikana, niin saat maksamasi summan takaisin (ilmoitus tulee tehdä asiakaspalveluumme tiimi(at)uskallainnostua.fi) 

 

Valmennuksen tekijä

Aaro Löf

 

Valmentaja tässä valmennuksessa

Sisäisen työn -ohjaaja Aaro Löf

 

Alla muutama palaute aiemmalta verkkokurssilta.


Täyttymystä elämään -verkkokurssi syntyi siitä kun halusin kiteyttää aiemmin luomani Täyttä Elämää NYT -verkkokurssin (kestoltaan 6kk) keskeisen annin tiiviiseen ja helposti lähestyttävään muotoon. Uusi kurssi julkaistaan nyt ensimmäistä kertaa. Alta voit lukea palautteita aiempaan kurssiin liittyen.

”Jos jokainen näkisi itsensä ja muut näin tiedostavasta tilasta, olisi meidän kaikkien arki erilainen.”

”En tunne enää syyllisyyttä niin helposti kuin ennen, etenkään jos syyllisyys johtuu siitä etten ole tehnyt jotakin asiaa kovin täydellisesti, olen syönyt ”huonosti” tai vaan maannut koko päivän sängyssä. Minulla ei ole siis enää niin hirveää tarvetta hakea merkityksellisyyttä hyödyllisyyden ja perfektionismin kautta, vaikkakin tekemisen merkityksellisyys on yhä minulle tärkeää. Olen alkanut miettiä sitä että mitä minä haluan tehdä sen sijaan että mitä minun pitäisi tehdä. En enää suostu olemaan mikään velvollisuudentuntoinen sätkynukke. Olenkin päässyt liiasta kiltteydestäni.”

”Olen käynyt pienestä asti erinäisten asioiden vuoksi psykologeilla ja psykiatreilla, kuitenkin koen saavani tästä enemmän irti mitä ikinä olen saanut niistä käynneistä. Voin olla oma itseni ja antautua avoimesti tutkimaan itseäni itseni kanssa, rauhassa ajan kanssa. Asiat ja tunteet joiden vuoksi olen kärsinyt vuosia, tuntuvat nyt siedettäviltä, koska ymmärrän mistä ne johtuvat. Opin myös ymmärtämään muiden lähtökohtia ja syitä tehdä asioita. Se on todella helpottavaa. Kärsimyksen ja surun tunteet kuuluvat elämään, mutta ne eivät saa lamauttaa meitä. Kurssilta saa loistavat työkalut elämänhallintaan ja olen todella kiitollinen, että tällainen mahdollisuus on suotu minulle”

”Valmennuksen ollessa tällä hetkellä vielä kesken uskallan kuitenkin jo vakuuttaa, että tämä on matka, joka mielestäni meidän jokaisen tulisi elämässään kulkea. Täyttä elämää NYT -valmennuksessa ollaan nimenomaan asioiden ytimessä. Valmennus on sisällöltään tuutin täydeltä painavaa asiaa hyvin laaja-alaisesti, mutta selkeästi kerrottuna. Poiketen muihin tutustumiini elämäntapaohjeisiin, Täyttä elämää NYT- valmennus on hyvin käytännön läheinen ja se on vietävissä jokapäiväiselle tasolle, mikäli itse on halukas näkemään sen vaatiman vaivan. Eletystä elämästä kerrotut esimerkit ja tarinat laajentavat ”teoriaa” käytännönläheisemmäksi ja Aaron omakohtainen elämänkokemus tuntuu olevan loputtoman laaja, mikä on vakuuttanut ainakin minut. Nettivalmennus on myös hyvin joustava ja toimiva ratkaisu kokonaisuudessaan.”

”Voin lämpimästi suositella Täyttä Elämää NYT-valmennusta ihan jokaiselle, elämäntilanteesta riippumatta. Mikäli elämäsi tuntuu olevan solmussa, valmennus auttaa varmasti sinua ymmärtämään mitä sinä oikeasti haluat ja mikä elämässäsi kaipaa muutosta. Opit myös ehkä arvostamaan asioita, joita et ole ennen hoksannut arvostaa. Hyvä retki itsetuntemuksen maailmaan ja auttaa avaamaan solmuja, joita jokaisella varmasti on, vaikka niitä ei olisi arjen hyörinässä edes havainnut. Ihmissuhteisiin tulee varmasti muutosta tämän matkan aikana.”

 

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja