< Takaisin listaukseen

Katri Syvärisen Kirjoittamishaaste - Linjassa itsesi kanssa

34,50 € (sis alv 24%)

Ratkaise sisäiset konfliktisi!

Osallistu nyt Katri Syvärisen suosittuun kirjoittamishaasteeseen.

Seuraavaa kurssin ajankohtaa ei ole vielä julkaistu.

Kurssille ilmoittautuneet saavat materiaalit keskusteluineen käyttöön 31.1.2016 saakka.
Kurssi toteutetaan seuraavan kerran loppuvuonna 2016. 

 


Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus


Millaista on joutua toimimaan vasten omia arvojaan?

Miltä tuntuu, jos ei pääse toteuttamaan jotakin osaa omasta identiteetistään?
Onko arkielämäsi Sinun omaasi – vai elätkö muotissa, joka ei jostain syystä tunnu omalta? 

Yksi ihmisen suurimmista stressin aiheista ovat sisäiset konfliktit. Ne ovat usein tiedostamattomia, mutta niiden kanssa eläminen väsyttää ja ahdistaa. Voi olla, että huomaamattasi yrität asettautua muualta tuleviin odotuksiin. Saatat tukahduttaa jonkin osan itsestäsi. Ehkä et usko, että elämä, jossa voisit vapaasti olla sitä mitä haluat, on edes mahdollinen.

Ja sitten on se toinen ääripää. 

Yksi ihmisen suurimmista energian lähteistä on nimittäin se, että hänen ulkoinen ja sisäinen maailmansa ovat tasapainossa. Kun tulet tietoiseksi tärkeimmistä arvoistasi ja identiteetistäsi, voit myös alkaa toteuttaa niitä päivittäisessä elämässä. Olet rehellinen itsellesi ja muille. Se on huojentavaa, vapauttavaa ja innostavaa. "Linjassa itsesi kanssa" on intuitiivisen kirjoittamisen prosessi, joka


- ohjaa sinua kohti tasapainoista elämää ja syvempää ymmärrystä itsestäsi 

- auttaa vähentämään sisäisiä ristiriitoja

- tuottaa oivalluksia ja itsetuntemusta

- antaa tietoa intuitiivisesta kirjoittamisesta henkisen kasvun välineenä ja 

- opettaa tekemään kirjoittamisesta tavan, jota voit toteuttaa joko päivittäin tai tarpeen mukaan.


Kurssi etenee NLP-menetelmässä käytettävän tehokkaan loogiset tasot -prosessin mukaan. Loogiset tasot on työväline, joka ohjaa ihmistä kohti kongruenssia: tilaa, jossa ihmisen elämän ulkoiset olosuhteet ja käytännön teot ovat linjassa hänen syvimpien uskomustensa, arvojensa ja identiteettinsä kanssa.  Prosessin myötä käsitys omasta itsestä kirkastuu ja ymmärrät paremmin, miten voit ilmaista aidointa itseäsi. Kuusi viikkoa kestävän kurssin aikana saat kirjoittamista varten teeman ja siihen liittyviä kysymyksiä joka kolmas päivä. 

Et tarvitse ennakkotietoja NLP:stä tai intuitiivisesta kirjoittamisesta – saat tarvittavat tiedot ennen haasteen alkua. 

Kirjoitat ainoastaan itseäsi varten, tekstejä ei julkaista missään eikä jaeta muiden kanssa. Syntyvän tekstin sijaan tärkeämpää on se, mitä mielessäsi tapahtuu kirjoittamisen aikana ja sen tuloksena.

Halutessasi pääset kuitenkin jakamaan ajatuksia ja tunteita muiden osallistujien kanssa portaalin lämminhenkisessä keskusteluosiossa, joka on koettu hyvin arvokkaaksi tueksi näillä kursseilla. 

Haaste toteutetaan verkossa kurssisivustolla, jonne pääset rekisteröitymään ja lukemaan ennakkomateriaaleja heti kun ilmoittaudut mukaan. Odottamassa on myös ennakkotehtävä, joten voit aloittaa kurssin vaikka saman tien! 

Valmentajana Katri Syvärinen
FM, NLP-kouluttaja, henkisen hyvinvoinnin valmentaja

"Loogiset tasot on ihmeellinen apuväline. Alku tuntuu kaikessa käytännönläheisyydessään tosi yksinkertaiselta, mutta yhtäkkiä sitä huomaa edenneensä syvälle sisimpäänsä. Olen käyttänyt tätä prosessia viime vuosina säännöllisesti, ja joka kerta se tuottaa uusia oivalluksia." – Katri Syvärinen

 

Kurssimaksuun sisältyy

- Tietoa ja ohjausta intuitiiviseen kirjoittamiseen
- 15 tehtävää, jotka julkaistaan kurssisivuilla joka kolmas päivä 1.11.–13.12.2015
- Tehtävät ladattavassa muodossa niin, että voit ottaa ne talteen myöhempää käyttöä varten
- Mahdollisuuden keskusteluun verkossa muiden osallistujien kanssa haasteen ajan
 

 

Oston jälkeen

Saat kurssista vahvistuksen jossa on linkki kurssiportaaliin. Pääset aloittamaan kurssin heti oston jälkeen.

Ensimmäinen tehtävä on valmiina odottamassa kurssiportaalissa heti ilmoittautumisen jälkeen, ja siitä päivästä alkaen sivuillesi ilmestyy uusi tehtävä joka toinen päivä kolmen viikon ajan. Kurssisivusto on käytettävissäsi elokuun loppuun asti riippumatta siitä, milloin aloitat.
 

Kieli  

Suomi

 

Valmennuksen tekijä

Katri Syvärinen

 

Valmentaja tässä valmennuksessa

Katri Syvärinen, FM, NLP-kouluttaja, henkisen hyvinvoinnin valmentaja

"Tämän haasteen suunnittelua varten palasin aikoihin, jolloin aloin hyödyntää säännöllistä kirjoittamista toipuakseni uupumuksesta. Luin vanhoja muistikirjoja ja kävin läpi kysymyksiä, joiden käsitteleminen tuntui tärkeältä mieleni puhdistamisen kannalta. Muistin elävästi, miten vapauttavalta kirjoittaminen väsyneenäkin tuntui. Omat kokemukset yhdistettynä valmennusosaamiseen saivat aikaan tämän matkan." –Katri

 

Kysymyksiä

Meille on tärkeää, että löydät juuri sinulle sopivat valmennukset ja tapahtumat itsesi kehittämiseen. Voit aina kysyä meiltä mitä tahansa tapahtumiimme liityen.

Voit ottaa meihin yhteyttä tiimi(at)uskallainnostua.fi tai puhelimella 045 1145 866.


Kirjoittamishaasteesta yleisesti

"Kirjoittamishaaste on vaikuttanut minuun vahvemmin kuin mikään aiempi henkiseen hyvinvointiin tähtäävä toiminta."
– Annika Haavisto-Kurki


Kirjoittamishaaste on henkisen kasvun ja itseensä tutustumisen matka. Haasteilla on eri teemoja ja ne julkaistaan eri ajankohtina.

Haasteessa kirjoitat itseäsi varten: tekstejä ei julkaista eikä jaeta muiden kanssa. Tämä ei ole kirjoituskurssi siinä mielessä, että olennaista ei siis ole se, millaista tekstiä tuotat. Tärkeämpää on se, mitä mielessäsi tapahtuu kirjoittamisen aikana ja sen tuloksena. Ajatukset jäsentyvät, tunteet pääsevät purkautumaan. 

Monet ovat tulleet tietoiseksi ja päässeet irti koko elämää rajoittavista uskomuksista. Positiivisena sivuvaikutuksena luovuus pääsee vapautumaan, ja voit päästä eroon mahdollisista kirjoittamisen tai ideoinnin blokeista.
 
Kirjoittamishaaste järjestetään verkossa, joten voit osallistua sieltä, missä olet. Kurssiportaali on helppokäyttöinen, ja siellä on mahdollisuus keskustella muiden osallistujien kanssa haasteen ajan. Monet ovat kokeneet tämän hyvin arvokkaaksi lisäksi omaan kirjoitusprosessiin. 

Haaste sopii sinulle, joka olet kiinnostunut tutustumaan itseesi entistä paremmin ja haluat rohkeasti lähteä tarkastelemaan sisintäsi uudella tavalla. 

Ennakkotietoja intuitiivisesta kirjoittamisesta ei tarvita. Sinun ei tarvitse olla "kirjoittaja" voidaksesi osallistua – riittää, että kynä pysyy kädessä. Kielioppisäännöt ohjaamme unohtamaan heti ensi metreillä, sen sijaan rohkaisemme heittäytymään ja päästämään irti. Kun teksti virtaa vapaasti, se myös ohjaa mieltäsi kohti uusia maisemia. 

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja