< Takaisin listaukseen

Elämäsi parisuhde -videovalmennus

98,00 € (sis alv 24%)

Vinkkejä ja konkreettisia työkaluja toimivaan suhteeseen.

Elämäsi parisuhde -videovalmennuskurssi alkaa tulevana perjantaina! - Osallistu yksin tai yhdessä puolisosi kanssa. Sopii myös sinulle, joka et ole suhteessa, mutta haluat kehittyä ihmissuhteissasi.

 


Tuotekuvaus


Mitä tämä valmennuskurssi sisältää ja miten se toimii:

Tämä on kahden kuukauden videovalmennus, johon voit osallistua yksin tai yhdessä kumppanisi tai ystävän kanssa netin välityksellä omaan tahtiinne. Saatte tarkkaan mietityn kokonaisuuden kerran viikossa sähköpostiin. Videolla Ilkka Koppelomäki käy läpi konkreettisia työkaluja ja vinkkejä toimivan parisuhteen (tai ihmissuhteen) luomiseen.

Voit lähettää kysymyksiä koko kurssin ajan erilliseen sähköpostiosoitteeseen, joka on varattu vain tämän kurssin osallistujille.

 

Kurssi sisältää:


Kymmenen (10) videovalmennusta + harjoitukset (PDF)

Kaksi (2) tunnin “Kysymyksiä ja vastauksia” -webinaaritallennetta
 

Kurssista kerrotaan kokonaisuudessaan täällä > 

 

Ohjeita:


- Koko kokonaisuuteen voit osallistua mistä tahansa Internetin ja tietokoneen avulla. 

- Kun ostat kurssin, niin saat sähköpostiisi vahvistuksen.

- Lähetämme sinulle ensiksi lyhyen videotervehdyksen, jossa valmentaja toivottaa sinut tervetulleeksi matkaan mukaan.

- Ensimmäisen videon jälkeen saat uuden videon ja harjoitukset sähköpostiinne kerran viikossa joka perjantai. 

- Ideaalisinta on, että katsotte videon yhdessä ja teette harjoitukset yhdessä, mutta tämän videokurssin voi käydä myös yksin ja henkilökohtaisena itsensä kehittämisen matkana.

- Matka kestää useamman kuukauden, joten välillä voi olla tilanteita, että ette pääse katsomaan videota yhdessä. Silloin voitte katsoa videon eri aikaan ja keskustella videon aiheista ja tehdä harjoitukset sopivalla hetkellä.

- Liitämme mukaan myös mp3-versiot videoista, joten voitte myös kuunnella videoiden sisällön uudestaan vaikka työmatkalla mp3-soittimesta tai puhelimesta.

- Kaikki videot ja materiaalit ovat ladattavassa muodossa. Saat siis materiaalit käyttöösi koko loppu elämäksesi.

- Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, niin voit lähettää meille postia sinulle annettavaan erilliseen osoitteeseen, joka on tarkoitettu vain tämän videovalmennuksen osallistujille.

Annamme kurssille täyden takuun.

Se tarkoittaa sitä, että jos koette tämän hyödyttömäksi ensimmäisen kahden kuukauden aikana, niin saatte pyytämällä rahanne takaisin. 

 

Tutustu koko videovalmennuksen sisältöön täällä >

 

Kieli  

Suomi

 

Takuu

Digitaalisilla tuotteilla on 60 päivän tyytyväisyystakuu siitä asti, kun lähetämme ensimmäisen videon tai tuote on toimitettu. Jos et ole tyytyväinen 60 päivän aikana, niin saat maksamasi summan takaisin (ilmoitus tulee tehdä asiakaspalveluumme tiimi(at)uskallainnostua.fi) 

 

Valmennuksen tekijä

Ilkka Koppelomäki / Uskalla Innostua -tiimi

 

Valmentaja tässä valmennuksessa

Ilkka Koppelomäki

 

Oston jälkeen 

Lähetämme sinulle vahvistuksen ja saat tähän videovalmennukseen liittyvät videot ja materiaalit linkkeinä sähköpostiisi.

 

Kysymyksiä

Meille on tärkeää, että löydät juuri sinulle sopivat valmennukset ja tapahtumat itsesi kehittämiseen. Voit aina kysyä meiltä mitä tahansa tapahtumiimme liityen.

Voit ottaa meihin yhteyttä tiimi(at)uskallainnostua.fi tai puhelimella 045 1145 866.

 

Tervetuloa aloittamaan elämäsi valmennus kotonasi!

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja