< Takaisin listaukseen

Elämäsi muutos -videovalmennus

97,00 € (sis alv 24%)

“Miten löydät sen, mitä todella haluat tehdä elämässäsi ja miten saat rohkeuden muutosten tekemiseen?”

Kurssin hintaan sisältyy se, että saat ottaa yhden ystävän tai puolison mukaan maksutta.

Voit ilmoittaa ystäväsi mukaan milloin vain. Saat tarkemmat tiedot tähän heti, kun olet ostanut kurssin.


MÄÄRÄ
TOIMITUS

Tuote lähetetään sähköpostiin heti tilauksen jälkeen

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus

Mitä tämä valmennuskurssi sisältää ja miten se toimii:


Valmennuskurssin sisältö on intensiivinen. Tarkoituksena on, että sinulla on viikko aikaa tehdä yhteen asiaan liittyviä harjoituksia. Saat kuitenkin käyttää materiaalin läpikäymiseen aikaa juuri niin paljon kuin haluat tai tarvitset. Kaikki valmennuksen materiaalit saat omaksesi.

Tärkeänä koen sen, että pääset kysymään sinua askarruttavista asioista kurssin aikana. Voit lähettää kysymyksiä koko kurssin ajan erilliseen sähköpostiosoitteeseen, joka on varattu vain tämän kurssin osallistujille.
 

Kurssi sisältää:


Neljä (4) videovalmennusta + harjoitukset (PDF) – Yhteensä yli 6 tuntia ja 80 sivua

Kaksi (2) tunnin “Kysymyksiä ja vastauksia” -webinaaria (äänitteenä aiemmalta kurssilta)

 

Mitä saat tehdä ja mitä suosittelenkin sinua tekemään:

Ota kumppanisi, ystäväsi tai perheesi mukaan valmennukseen - Samaan hintaan!

Niin usein tapaan valmennuksessa ihmisiä, jotka toivoisivat, että myös kumppani tai tärkeä ystävä olisi mukana valmennuksessa. Usein tämä ei kuitenkaan ole onnistunut aikataulujen tai rahan vuoksi. Nyt ajankohdan voi itse valita ja tämän pienen sijoituksen voi jakaa kaikkien osallistujien kesken.

 

Tutustu koko videovalmennuksen sisältöön täällä >
 

Ohjeita:


- Koko kokonaisuuteen voit osallistua kotoa Internetin ja tietokoneen avulla.
- Bonuksena voit ottaa valmennukseen mukaan yhden ystäväsi.
- Kun ilmoittaudut, niin saat vahvistussähköpostin osallistumisesta.
- Saat ensimmäisen videon 24 tunnin kuluessa (tervetulovideo) sähköpostiisi ja valmennuksen ensimmäisen osion seuraavana päivänä. Seuraavat osiot tulevat viikon välein sähköpostiisi. 
- Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, niin voit lähettää meille postia sinulle annettavaan erilliseen osoitteeseen, joka on tarkoitettu vain tämän videovalmennuksen osallistujille.

 

Kieli  

Suomi

 

Takuu

Digitaalisilla tuotteilla on 60 päivän tyytyväisyystakuu siitä asti, kun lähetämme ensimmäisen videon tai tuote on toimitettu. Jos et ole tyytyväinen 60 päivän aikana, niin saat maksamasi summan takaisin (ilmoitus tulee tehdä asiakaspalveluumme tiimi(at)uskallainnostua.fi) 

 

Valmennuksen tekijä

Ilkka Koppelomäki / Uskalla Innostua -tiimi

 

Valmentaja tässä valmennuksessa

Ilkka Koppelomäki

 

Oston jälkeen 

Lähetämme sinulle vahvistuksen ja saat tähän videovalmennukseen liittyvät videot ja materiaalit linkkeinä sähköpostiisi.

 

Kysymyksiä

Meille on tärkeää, että löydät juuri sinulle sopivat valmennukset ja tapahtumat itsesi kehittämiseen. Voit aina kysyä meiltä mitä tahansa tapahtumiimme liityen.

Voit ottaa meihin yhteyttä tiimi(at)uskallainnostua.fi tai puhelimella 045 1145 866.

 

 

“Aivan ensimmäiseksi minun täytyy kiittää sinua, Ilkka, mahtavasta videovalmennuksesta. Se on saanut minut todella innostumaan elämäni muuttamisesta.” - Petri 

 

“Oli tienristeyksessä. Pohdin vaihtoehtoja. Tilanne oli selkeytymätön. Mieleni oli kiinni entisessä toimimattomassa ajattelutavassa työhön liittyvissä asioissa. Koin voimattomuutta monella elämän osa-alueella. Nyt mietteet, mieli, sisäinen puhe ja tavoitteet ovat selkeytyneet. Matka jatkuu mutta käännekohta on tapahtunut. Koen joka hetki, että olen jo monella tavalla perillä, siinä missä haluankin olla ja matka jatkuu kohti uusia tavoitteita ja haasteita, iloja ja unelmia! Elämäni on nyt kokonaisuudessaan: “Hyvän Olon Elämä”"

 

Tervetuloa aloittamaan elämäsi valmennus kotonasi!

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja