< Takaisin listaukseen

Sari Laine - Mielen salaisuudet -verkkokurssi

44,90 € (sis alv 24%)

Sydämellisesti tervetuloa mukaan Mielen salaisuudet -verkkokurssille!

Kurssi on suunniteltu monipuoliseksi kokonaisuudeksi, joka tarjoaa virikkeitä ja havahduttaa tietoiseksi kehollisista ja mielellisistä asioista. Kurssin käytyäsi kehostasi poistuu jännitettä ja mielesi virkistyy. Itsetuntemuksesi lisääntyy, jolloin pystyt paremmin tunnistamaan kehosi reaktioita ja ottamaan etäisyyttä tunteisiisi. 

Aloita kurssi heti - hinta sisältää: 
– 17 käytännön-, kirjoitus- tai mielikuvaharjoitusta
– Mahdollisuuden keskusteluun verkossa muiden osallistujien ja valmentajan kanssa

Kurssi ei ole tällä hetkellä myynnissä.

 


Tuotekuvaus

 

Vastaukset haasteisiisi löytyvät mielestäsi ja kehostasi.

Kurssilla lisäämme ymmärrystä mielemme toiminnasta ja parannamme kehomme toimintakykyä. Se vaikuttaa energisyyteemme, iloisuuteemme, keskittymiskykyymme ja vastustuskykyymme.

Tunteet ja keho ovat toisiinsa suoremmassa yhteydessä kuin usein ajatellaan. Tunteet ja ajatukset käynnistävät aivoissa erilaisia sähköisiä impulsseja ja aktivoivat hermosto- ja hormonitoiminnan kautta prosesseja kehossamme. Tunnetilojemme selkiytyminen vahvistaa terveyttämme.

Uusi tutkimus tukee sitä, että toistuvat ajattelutapamme ja niiden aikaansaamat tunnetilat voivat joko heikentää immuniteettiamme tai vahvistaa sitä. Kurssi tarjoaa monipuoliset työkalut omien tottumusten havaitsemiseen, itseymmärryksen lisäämiseen ja tunnehallinnan taitojen parantamiseen. Osaat tulkita paremmin omaasi ja toisten mielentilaa jo ennen kuin tunteet ottavat vallan. Opit katkaisemaan ajatuskierteitä.
 

Tavoitteet

Kurssi on suunniteltu monipuoliseksi kokonaisuudeksi, joka tarjoaa virikkeitä ja havahduttaa tietoiseksi kehollisista ja mielellisistä asioista. Kurssin käytyäsi kehostasi poistuu jännitettä ja mielesi virkistyy. Itsetuntemuksesi lisääntyy, jolloin pystyt paremmin tunnistamaan kehosi reaktioita ja ottamaan etäisyyttä tunteisiisi. 

Oman mielen ja kehon työstäminen on iso investointi, koska se vaikuttaa elämäntapahtumiisi, siihen, millaisiin töihin ja ihmissuhteisiin päädyt ja miten onnellinen niissä olet. Kun harjoitamme mieltämme, löydämme parempia ja laatikon ulkopuolelta olevia ratkaisuja.

Kun kuulet sisäisen äänesi ja intuitiosi yhä paremmin, tulet yllättymään tuloksista.
 

Kurssin kesto ja sisältö

Kurssi sisältää 18 modulia. Jokaisen modulin yhteydessä saat tutustuttavaksi info-osion ja käytännönläheisen tehtävän. Ensimmäisen teeman materiaalit ovat käytössäsi saman tien, kun ilmoittaudut. Voit aloittaa heti. Kolmen seuraavan teeman materiaalit aukeavat marraskuun aikana. Jos käsittelet uuden aiheen joka kolmas päivä, tulee kurssin kestoksi n. 1,5 kk. Kurssin sisältö on käytössäsi tammikuun 2016 loppuun asti.

 

Kurssin aiheita ovat mm.:

- Aistit

- Ääni ja ilmaisu

- Kasvot kertovat

- Seksuaalisuus

- Suhde kehoon

- Mielen ongelmat

- Mielikuvat ja intuitio

- Ajattelun voima

- Tunteet

- Kivut

- Tietoinen syöminen

- Media

- Läsnäolo

- Luonto

- Keskittymiskyky

 

Kurssin ensimmäisessä osassa kerrotaan hengityksen, aistien, äänen ja itseilmaisun merkityksestä ja käydään läpi verenkiertoa voimistavaa sekä esiintymistaitoja parantavaa hengitystekniikkaa. Käymme läpi mielen ja kehon yhteyksiä. Tarjoan tietoa ajattelun ja tunteiden yhteydestä terveyteen. Käsittelemme tehokasta palautumista, miksi mediasta kannattaa välillä pitää taukoja, miten voit arjessa hyödyntää tehokasta mielikuvatyöskentelyä ja mikä on kipujen ja tunteiden merkitys.
 

Kurssimateriaaleissa hyödynnän uutta tutkimustietoa.

Harjoituksissa hyödynnetään muun muassa Mindfulnessia, NLP:tä ja Method Putkistoa. Muutostyössä meidän on hyvä heittäytyä ajatustapojemme ja itsemme kohtaamiseen.

 

Kurssin hinta sisältää

– Tietoa ja ohjausta kurssin monipuolisiin aiheisiin
– 17 käytännön-, kirjoitus- tai mielikuvaharjoitusta
– Mahdollisuuden keskusteluun verkossa muiden osallistujien ja valmentajan kanssa

 

Oston jälkeen

Saat kurssista vahvistuksen jossa on linkki kurssiportaaliin. Pääset aloittamaan kurssin heti oston jälkeen.
 

Kieli  

Suomi

 

Takuu

Digitaalisilla tuotteilla on 60 päivän tyytyväisyystakuu siitä asti, kun lähetämme ensimmäisen videon tai tuote on toimitettu. Jos et ole tyytyväinen 60 päivän aikana, niin saat maksamasi summan takaisin (ilmoitus tulee tehdä asiakaspalveluumme tiimi(at)uskallainnostua.fi) 

 

Valmennuksen tekijä

Sari Laine

 

Valmentaja tässä valmennuksessa

Valmentajanasi toimii Sari Laine, KTM, kirjailija (Tunteen ja älyn liitto. Miten saavutan kehon ja mielen tasapainon. Basam Booksin Viisas Elämä -sarja), hyvinvointivalmentaja ja hyvinvointibloggaaja.

 

 

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja