Katri Syvärinen

Katri Syvärinen

Katri Syvärinen on filosofian maisteri, NLP-kouluttaja, henkisen hyvinvoinnin valmentaja, toimittaja ja kirjailija.

"Takanani on 30 vuotta päiväkirjoja, 10 vuotta toimittajan työtä, suomen kielen maisterin tutkinto, kolme kirjoitettua kirjaa, NLP-kouluttajan koulutus, neljä vuotta henkisen hyvinvoinnin valmennusta sekä henkistä kasvua käsittelevä blogi. Ja tietysti 37 vuoden seikkailut Elämän Ihmemaassa!

Unelmien toteuttaminen kiehtoi minua jo nuorena. Innostuin ihmismielen mahdollisuuksista ensin siitä näkökulmasta, mitä kaikkea voi saavuttaa, kun oppii asettamaan tavoitteita ja suuntaa energiansa oikein. Oivalsin, että mahdollisuudet ovat huikeat.

Muutamassa vuodessa ehdinkin saada aikaan paljon. Toteutin lyhyessä ajassa monia unelmiani. Nautin kaikesta suunnattomasti, mutta tekemisen lomassa unohdin levätä. Lopulta päädyin niin suureen väsymykseen, että ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin muuttaa suuntaa. Aloin opetella rennompaa suhtautumista itseeni ja elämään.

Kannustan edelleen siihen, että oikeisiin asioihin keskittymällä on mahdollista saavuttaa melkein mitä vain. Mutta enää en usko, että tavoitteisiin kannattaa pyrkiä millä hinnalla tahansa. Hetkittäin on hyvä päästää irti ja kulkea virran mukana. Näiden ajatusten myötä elämääni on alkanut avautua uudenlainen flow.

Kirjoittaminen on aina ollut minulle luonteva tapa jäsentää asioita. Viime vuosina siitä on tullut myös tietoinen henkinen harjoitus, jonka kautta avautuu uudenlainen yhteys omaan intuitiooni.

Intuitiivisen kirjoittamisen opettaminen yhdistää ihmeellisellä tavalla edellämainitut askeleet polullani. Toivon, että voin sen kautta auttaa yhä useampia saavuttamaan kosketuksen todelliseen minäänsä. Matka voi olla välillä muutakin kuin päivänpaistetta – ja silti tai ehkä juuri siksi se on ehdottomasti kulkemisen arvoinen."

Katri Syvärisen Kirjoittamishaaste - Linjassa itsesi kanssa

34,50 Eur

Ratkaise sisäiset konfliktisi! Osallistu nyt Katri Syvärisen suosittuun kirjoittamishaa...

Katri Syvärisen Kirjoittamishaaste - Kohtaamisia sydämen kanssa

29,90 Eur

Haluaisitko siirtyä peloista ja huolista sydämen ohjaamaan elämään? Kaip...

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja