Rhonda Byrne

Rhonda Byrne

Rhonda Byrne on australialainen kirjailija ja tv-tuottaja, joka tuli tunnetuksi elokuvasta The Secret ja samannimisestä kirjasta (suom. Salaisuus).

Idean elokuvaan Byrne sai luettuaan erään vanhan kirjan siitä (The Science of Getting Rich, Rikastumisen tiede, saatavilla myös Uskalla Innostua verkkokaupasta), miten maailmankaikkeudessa asiat tapahtuvat. Hän halusi ihmisten ympäri maailmaa saavan tietää, miten elämässä voi onnistua. Hän teki aiheesta ensin elokuvan ja sen pohjalta kirjan, jota on myyty 25 miljoonaa kappaletta ja se on käännetty 50 kielelle. Elokuvan suosioon vaikutti oleellisesti sen näkyminen Oprah Winfreyn ohjelmassa vuonna 2007.

Byrne on kirjoittanut Salaisuudelle jatkoteokset Voima, Taikavoima ja Sankari, jotka kaikki ovat päätyneet New Yorkin parhaiden myytyjen kirjojen joukkoon. USA Today -lehti on nimittänyt Salaisuuden yhdeksi kahdestakymmenestä parhaasta kirjasta viimeisen viidentoista vuoden aikana.

Salaisuus -elokuva ja -kirja ovat olleet myynnissä Uskalla Innostua verkkokaupassa alusta asti ja ne ovat edelleen kauppamme myydyimpiä tuotteita.

The Secret -virallisilla nettisivuilla sanotaan, että heidän filosifiansa ja visionsa on tuoda iloa miljardeille ihmisille. Tuodakseen iloa maailmaan, he luovat elämäämuuttavia työkaluja kirjojen, elokuvien ja multimedian muodossa. Jokaisen The Secretin luoman asian on tarkoitus jakaa tietoa, joka on samalla totta, yksinkertaista ja käytännöllistä, ja joka voi muuttaa ihmisten elämää.

Rhonda Byrne: The Secret - Voima (Power)

25,95 Eur

"Elämä on verrattomasti mutkattomampaa kuin kuvittelet, ja kun opit tuntemaan elä...

Rhonda Byrne: The Secret-Salaisuus -kirja

19,90 Eur

Pitelet käsissäsi suurta Salaisuutta…  Kautta vuosisatojen suuren Salaisu...

Salaisuus -elokuva (The Secret) DVD

24,95 Eur

Tämä on kaiken salaisuus - rajattoman ilon, terveyden, rikkauden, ihmissuhteiden, rakkaude...

Rhonda Byrne: The Secret - Taikavoima

17,90 Eur

Kun on käynyt läpi 28 päivän ohjelman ja omaksunut sen osaksi elämä&au...

Rhonda Byrne: The Secret - Sankari

23,90 Eur

Elämä on matka. Kaikki mitä tarvitset saavuttaaksesi unelmasi, on sinulla jo olemassa...

 
 

© 2007-2020 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja