< Takaisin listaukseen

Päivä Suhteelle Pariskuntalippu

199,00 € 390 € (sis alv 24%)

Nyt on aika ottaa päivä parisuhteen kehittämiseen - Tule yksin tai yhdessä!

Yllätä puolisosi ja tilaa liput kummallekin tai sopikaa yhdessä, että varaatte tämän päivän toisillenne.


Tuotekuvaus

Kokonainen päivä parisuhteen kehittämiselle

Päivämme koostuu eri pituisista luennoista, joissa pohditaan ja käsitellään parisuhteen kannalta tärkeitä asioita. Luentoihin kuuluu myös harjoituksia, joissa annamme sinulle ja teille täyden vapauden päättää osallistutteko niihin vai seuraatteko vain, kun muut tekevät harjoituksia.

Tähän valmennukseen saa tulla yhdessä kumppanin kanssa, yksin ilman kumppania tai myös sinkkuna. Tärkeintä on se, että haluat oppia luomaan entistä paremman suhteen!

 

Tapahtuman pääsivu ››

 

Ajankohta

Lauantai
klo 11.00 - 19.00

Rekisteröinti alkaa klo 10.30

 

Paikka

Helsinki (tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin)

 

Lippu

Pariskuntalippu sisältää: 
-sisäänpääsy valmennukseen KAHDELLE henkilölle
-Elämäsi Parisuhde -videovalmennus (norm.hinta 98€)

Voit kirjoittaa toisen osallistujan tiedot (nimi, puhelin, email) tilauksen yhteydessä Lisätiedot-kohtaan, tai voit ilmoittaa tiedot meille myöhemmin sähköpostitse tiimi(a)uskallainnostua.fi.

 

Lipun oston jälkeen 

Lähetämme sinulle vahvistuksen ja lisätietoa. Emme lähetä erillistä lippua, vaan pääset rekisteröitymään omalla nimelläsi sisään. Saat myös ennen tapahtumaa vielä lisätietoa.

 

Lippuehdot

Lippuihin liittyvät ehdot voit lukea täältä / Terms in English

 

Puhujat

Tara Lange, kolmen lapsen äiti, kirjailija, Babyjoyn perustaja, hyvinvointivalmentaja, luennoitsija ja Hidasta Elämää-bloggaaja.  
Ilkka Koppelomäki, itsensä johtamisen valmentaja, Uskalla Innostua -tiimin perustaja ja Elämäsi parisuhde -videovalmennuksen tekijä ja isä.
Saana Valkama & Risto Santala, pariskunta, vanhemmat, seksivalmentajia, kehoterapeutteja, de-armouring hoitajia ja kouluttajia.

 

Kieli  

Suomi

 

Takuu

Jos olet tilaisuuden jälkeen sitä mieltä, että valmennus ei auttanut millään tavalla elämääsi, niin voit pyytää maksamasi summan takaisin. Tule kertomaan tyytymättömyydestäsi paikan päällä tiimillemme, niin otamme sinulta tarvittavat tiedot palautusta varten. Takuu koskee kaikkia Suomessa olevia tapahtumia, joissa olemme itse tapahtuman järjestäjä. Takuumme edellyttää osallistumista koko tapahtumaan alusta loppuun. 

 

Tapahtuman järjestäjä

Uskalla Innostua (10times Oy)

 

Kysymyksiä

Meille on tärkeää, että löydät juuri sinulle sopivat valmennukset ja tapahtumat itsesi kehittämiseen. Voit aina kysyä meiltä mitä tahansa tapahtumiimme liityen.

Voit ottaa meihin yhteyttä tiimi(at)uskallainnostua.fi tai puhelimella 045 1145 866.

 

Tervetuloa valmennukseen!

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja