< Takaisin listaukseen

Saa Mitä Haluat -valmennus 12 kk voimassa 390e

390,00 € (sis alv 24%)

Viikonloppu, joka pysäyttää sinut miettimään elämääsi ja antaa konreettiset menetelmät ja voiman toteuttaa haluamiasi asioita elämässä. Jo vuodesta 2009 lähtien.

 

Lippusi on voimassa 12kk.

 

Järjestämme Saa Mitä Haluat -viikonloppuvalmennuksia kolmella eri paikkakunnalla ja Online-valmennuksina. Voit käyttää lippusi silloin kuin sinulle parhaiten sopii - ilmoittamalla meille osallistumisestasi. 

 

Suosittelemme tätä myös lahjaksi esimerkiksi vasta-valmistuneelle, puolisolle, ystävälle tai perheenjäsenelle. 

 


Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus

Saa mitä haluat -valmennusviikonloppu

Asianmukaisella asenteella, laajemmalla näkökulmalla ja oikeilla työkaluilla varustettuna jokaisella on mahdollisuus saada mitä haluaa.

Tämä valmennus antaa sinulle luottamusta itseesi ja tehokkaimpia keinoja siihen miten voit käyttää sekä mieltäsi että kehoasi yhdessä siihen, että saat elämässäsi niitä asioita mitä sinä haluat.

Jos olet jo opiskellut paljon tavoitteita ja miettinyt elämääsi, niin et välttämättä saa tästä päivästä uutta tietoa. Tieto ei kuitenkaan ole se, mikä ratkaisee, vaan se, miten hyvin osaat käyttää oppimaasi tietoa. Tämän päivän aikana tieto on tarkoitus viedä lähemmäksi käytäntöä. Tarjoamme sinulle innostavan ympäristön, rohkaisun, tsempin ja mahdollisuuden kysyä ihan mitä tahansa.

 

Valmennuksen pääsivu >

 

Ajankohta

Järjestämme valmennuksia keväisin ja syksyisin. Päivitämme tietoa tulevista päivistä tapahtumakalenteriimme:

www.uskallainnostua.fi/tapahtumat

 

Valmennuksen aikataulu on yleensä: 

Lauantai klo 10.00 - 20.00
Sunnutai klo 10.00 - 18.00

 

Paikka

Päivitämme paikkatiedot tapahtumakalenteriimme ja tulet saamaan tarkemmat tiedot ilmoittautuessasi mukaan. Valmennusta järjestetään keväisin ja syksyisin useissa kaupungeissa: Helsinki, Tampere ja Oulu

 

Kieli  

Suomi

 

Takuu

Jos olet tilaisuuden jälkeen sitä mieltä, että valmennus ei auttanut millään tavalla elämääsi, niin voit pyytää maksamasi summan takaisin. Tule kertomaan tyytymättömyydestäsi paikan päällä tiimillemme, niin otamme sinulta tarvittavat tiedot palautusta varten. Takuu koskee kaikkia Suomessa olevia tapahtumia, joissa olemme itse tapahtuman järjestäjä. Takuumme edellyttää osallistumista koko tapahtumaan alusta loppuun. 

 

Tapahtuman järjestäjä

Uskalla Innostua (10times Oy)

 

Valmentaja tässä valmennuksessa

Ilkka Koppelomäki. Passion Testissä valmentajana saattaa olla myös Sonja Kaunismäki tai Jarkko Haverinen.

 

Lipun voimassaolo

Lippu on voimassa 12 kuukautta ostosta. Voit tulla mihin tahansa muuhun samannimiseen valmennukseen seuraavan vuoden aikana.

 

Lipun oston jälkeen 

Lähetämme sinulle vahvistuksen ja lisätietoa. Saat myös ilmoittautumisesi jälkeen ja ennen tapahtumaa vielä lisätietoa.

 

Lippuehdot

Lippuihin liittyvät ehdot voit lukea täältä / Terms in English

 

Kysymyksiä

Meille on tärkeää, että löydät juuri sinulle sopivat valmennukset ja tapahtumat itsesi kehittämiseen. Voit aina kysyä meiltä mitä tahansa tapahtumiimme liityen.

 

Voit ottaa meihin yhteyttä tiimi(at)uskallainnostua.fi tai puhelimella 045 1145 866.

 

Tervetuloa elämäsi valmennukseen!

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja