< Takaisin listaukseen

Saa mitä haluat -viikonloppuvalmennus | Helsinki 22.-23.4.2017

198,00 € 295,00 (sis alv 24%)

Viikonloppu, joka pysäyttää sinut miettimään elämääsi ja antaa konreettiset menetelmät ja voiman toteuttaa haluamiasi asioita elämässä.


Tuotekuvaus


Saa mitä haluat -valmennusviikonloppu

Asianmukaisella asenteella, laajemmalla näkökulmalla ja oikeilla työkaluilla varustettuna jokaisella on mahdollisuus saada mitä haluaa.

Tämä valmennus antaa sinulle luottamusta itseesi ja tehokkaimpia keinoja siihen miten voit käyttää sekä mieltäsi että kehoasi yhdessä siihen, että saat elämässäsi niitä asioita mitä sinä haluat.

Jos olet jo opiskellut paljon tavoitteita ja miettinyt elämääsi, niin et välttämättä saa tästä päivästä uutta tietoa. Tieto ei kuitenkaan ole se, mikä ratkaisee, vaan se, miten hyvin osaat käyttää oppimaasi tietoa. Tämän päivän aikana tieto on tarkoitus viedä lähemmäksi käytäntöä. Tarjoamme sinulle innostavan ympäristön, rohkaisun, tsempin ja mahdollisuuden kysyä ihan mitä tahansa.

 

Valmennuksen pääsivu >

 

Ajankohta

La-su 22.-23.4.2017
Lauantai 22.4.2017, klo 10-19
Sunnuntai 23.4.2017, klo 10-17

 

Paikka

Radisson Blu Royal Hotel
Runeberginkatu 2, Helsinki (Kamppi)

 

Kieli  

Suomi

 

Takuu

Jos olet tilaisuuden jälkeen sitä mieltä, että valmennus ei auttanut millään tavalla elämääsi, niin voit pyytää maksamasi summan takaisin. Tule kertomaan tyytymättömyydestäsi paikan päällä tiimillemme, niin otamme sinulta tarvittavat tiedot palautusta varten. Takuu koskee kaikkia Suomessa olevia tapahtumia, joissa olemme itse tapahtuman järjestäjä. Takuumme edellyttää osallistumista koko tapahtumaan alusta loppuun. 

 

Tapahtuman järjestäjä

Uskalla Innostua -tiimi

 

Valmentaja tässä valmennuksessa

Ilkka Koppelomäki ja Sonja Kaunismäki

 

Lipun voimassaolo

Lippu on voimassa 12 kuukautta ostosta. Mikäli et pääsisi osallistumaan tähän valmennukseen, niin voit tulla mihin tahansa muuhun samannimiseen valmennukseen seuraavan vuoden aikana.

 

Lipun oston jälkeen 

Lähetämme sinulle vahvistuksen ja lisätietoa. Saat myös ennen tapahtumaa vielä lisätietoa.

 

Lippuehdot

Lippuihin liittyvät ehdot voit lukea täältä / Terms in English

 

Kysymyksiä

Meille on tärkeää, että löydät juuri sinulle sopivat valmennukset ja tapahtumat itsesi kehittämiseen. Voit aina kysyä meiltä mitä tahansa tapahtumiimme liityen.

Voit ottaa meihin yhteyttä tiimi(at)uskallainnostua.fi tai puhelimella 045 1145 866.

 

Tervetuloa elämäsi valmennukseen!

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja