< Takaisin listaukseen

Passion Test -henkilökohtainen valmennus

377,00 € 577 € (sis alv 24%)

Henkilökohtainen Passion Test on valmennusprosessi, jossa pääset itsellesi merkityksellisten asioiden äärelle. Valmennus toteutetaan kahdessa osassa, jotka syventävät intohimoisen elämän tunnetta.

 

Valmentajanasi toimii Sonja Kaunismäki, The Passion Test facilitator, joka on myös Janet Attwoodin Master Trainer oppilas.

"Tavoitteita saavutetaan ja intohimoja eletään, koetaan ja tunnetaan. Intohimot ovat henkilökohtaista elämänenergiaa, jotka kuin liekehtivät ainutlaatuisuudellaan vain sinulle parhaimmalla tavalla".

 

Saat kokemuksen, miten juuri sinun intohimosi tulevat eläväksi ja millaisilla työkaluilla elämänlaatusi on arvokasta ja täydempää. Tulet tietoiseksi kuinka arjen keskellä pysyy oikealla tiellä kohti omia unelmiaan. 


MÄÄRÄ
TOIMITUS

Lippu toimitetaan sähköpostiisi

Tuotekuvaus

The Passion Test on maailman #1 työkalu oman intohimoisen ja merkityksellisen elämän löytämiseen ja elämiseen!

 

Passion Test on Janet Bray Attwoodin ja Chris Attwoodin kehittämä menetelmä oman intohimon ja merkityksellisen elämän löytämiseen.

 

Henkilökohtainen Passion Test on syväluotaava matka juuri sinun merkityksellisten asioiden äärelle. 

 

Käymme läpi elämäsi eri osa-alueita, kuten ihmissuhteet, terveys, ura, talous, vapaa-aika, henkisyys, toisten auttaminen ja mitä vain haluat enemmän elämääsi... 

 

Passion Test valmennuksessa...

- Opit askel askeleelta löytämään omat intohimosi kohteet. Tunnistat 5 kaikkein tärkeintä intohimoasi.

- Ymmärrät sisäisen viisautesi merkityksen ja miten se tuo sinut askeleen lähemmäksi haluamiasi asioita. 

- Opit luomaan merkityksellisiä asioita, kuin todisteita, että elät niinkuin sisäinen viisautesi on sinua opastanut. Näiden todisteiden avulla pääset elämään syvempää, tarkoituksenmukaisempaa elämää.

- Oivallat vastauksia haasteiden ylittämiseen, että voit elää intohimoista elämää.

- Opit salaisuuden, joka takaa sinulle intohimoisen elämän.

 

Valmentajanasi toimii Sonja Kaunismäki, Certified Passion Test Facilitator

 

Henkilökohtaisen Passion Testin Sonjan kanssa voi valita henkilökohtaisena tapaamisena Tampereella tai tehtäväksi skypen / puhelimen välityksellä. 

 

Kieli

Suomi

 

Takuu

Jos olet tilaisuuden jälkeen sitä mieltä, että valmennus ei auttanut millään tavalla elämääsi, niin voit pyytää maksamasi summan takaisin. Ota yhteyttä tiimiimme tyytymättömyydestäsi, niin otamme sinulta tarvittavat tiedot palautusta varten. Takuu koskee kaikkia Suomessa olevia tapahtumia ja valmennuksia, joissa olemme itse tapahtuman järjestäjä. Takuumme edellyttää osallistumista koko valmennukseen alusta loppuun. 

 

Valmentajanasi

Sonja Kaunismäki

The Passion Test Facilitator

Uskalla Innostua valmentaja

 

Voit valita monista eri maksutavoista juuri sinulle sopivan tavan.

 

Valmennuksen oston jälkeen 

Saat vahvistuksen ja lisätietoa. Valmentaja ottaa sinuun yhteyttä, että voitte yhdessä sopia ajankohdan valmennuksen toteuttamiselle.

 

Lippuehdot

Lippuihin liittyvät ehdot voit lukea täältä / Terms in English

 

Kysymyksiä

Meille on tärkeää, että löydät juuri sinulle sopivat valmennukset ja tapahtumat itsesi kehittämiseen. Voit aina kysyä meiltä mitä tahansa tapahtumiimme liityen.

Voit ottaa meihin yhteyttä passiontest(at)uskallainnostua.fi /  tiimi(at)uskallainnostua.fi

tai puhelimella 045 1145 866.

 

Tervetuloa elämäsi valmennukseen!

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja