< Takaisin listaukseen

Suru - Co-Rento - Tunnemusiikki CD

20,00 € (sis alv 24%)

Suru-levyn melodiat kannattelevat sinua erityisesti silloin, kun olet menettänyt jonkun läheisesi, tai kun käyt läpi suuria muutoksia elämässäsi.


MÄÄRÄ
TOIMITUS

Lähetetään sinulle tai haluamaasi osoitteeseen kahdesti viikossa.

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus

Suru-levyn musiikki auttaa sinua uudelleen saavuttamaan henkisen ja fyysisen tasapainosi.

On tärkeää tiedostaa, että suru on ovi kohti toivoa ja uutta alkua paranemisprosessissasi.

 

Tämä CD sisältää viisi kappaletta:

01 – Aikakauden loppu 8:49
02 – Ikuinen suru 14:22
03 – Kyynelten virta 10:31
04 – Paraneminen 9:19
05 – Uusi aikakausi 8:54

Kesto: 52:07


Meillä on näyte sinulle jokaisesta kappaleesta. Voit kuunnella ne alempaa tältä sivulta.
 

Tuote: CD-levy, joka postitetaan kotiisi

Tuottaja: Co-Rento / www.co-rento.com

 

 

Olemme koonneet sinulle tietoa Suru-levymme kappaleista, jotta osaat paremmin hyödyntää niiden vaikutuksia.

 

SURU-levyn sävelistä on apua silloin, kun olet menettänyt läheisen tai käyt läpi suuria muutoksia elämässäsi. Surun läpikäyminen helpottaa sinua palauttamaan emotionaalisen ja fyysinen tasapainon elämääsi. Surun tunnustaminen auttaa avaamaan oven toivolle ja luomaan uuden alun paranemisprosessin jälkeen.

 

Jokaiselle tapahtuu joskus niin, että suru kutsuu itsensä kylään. Jos surullisuuden tila asettuu liian pitkäksi aikaa elämääsi, voi olla vaikeaa jatkaa elämässä eteenpäin.

 

Suruprosessin perusteellinen ymmärtäminen on tarpeellista, jotta voit saavuttaa tasapainon ja harmonian takaisin elämääsi.

 

Co-Rento® Suru-musiikki auttaa sinua käytännöllisellä tasolla. Se antaa arvokkaita työkaluja selviytymiseen ja kokemaan olosi turvalliseksi surunkin keskellä. Suru-CD vie askel askeleelta läpi suruprosessin.

 

1. Aikakauden loppu-kappale


Kuuntele näyte tästä kappaleesta:


Surun kohdatessa on aluksi shokkivaihe. Olet kohdannut tilanteen, jota et ole osannut odottaa. Koska olet kohdannut jotain odottamatonta, sinun ensimmäinen reaktiosi on asian kieltäminen. Sinun on vaikea hyväksyä tilanne; kehosi ja mielesi eivät ole yhteydessä tapahtuneeseen. Ajattelet: tämä ei voi olla totta! Tämä ei voi olla tapahtunut minulle.


Ensimmäinen Suru-levyn kappale – Aikakauden loppu – auttaa sinua tuomaan itsesi kosketuksiin sen kanssa, mitä elämässäsi tapahtuu. Shokkivaiheen aikana kehosi ja tunteesi eivät ole yhteydessä toisiinsa. Olosi voi olla puutunut ja tunnoton.


Ihminen jatkaa usein rutiinien suorittamista, vaikka ei ole täysin omassa kehossaan. Et ehkä tunne mitään tai ymmärrä, mitä oikein on tapahtunut. Tuntuu mahdottomalta uskoa tapahtunut todeksi.

 

2. Ikuinen suru


Kuuntele näyte tästä kappaleesta:


Toinen kappale, Ikuinen suru, auttaa sinua shokkitilan jälkeen palautumaan rauhallisesti kehoosi. Kaikki tunteet ja mielialasi alkavat palautua; niiden myötä myös ahdistuksen ja masennuksen tunteet. Alat tajuta, mitä todella on tapahtunut ja kuinka se on muuttanut elämääsi. Voit kokea voimattomuutta, väsymystä ja alakuloa. Koet, että on vaikea ”käynnistyä”.
 


3. Kyynelten virta


Kuuntele näyte tästä kappaleesta:


Surun myrskyjen hyökyessä kasvoillesi, on tärkeä uskaltaa ottaa aallot vastaan. Tunne surun aallot koko sydämessäsi ja päästä ne sitten irti.


Itkeminen on tärkeä osa irtipäästämisen prosessia. Myöntämällä tunteesi autat itseäsi ymmärtämään tilanteen ja annat tilaa eheytymiselle.


Vain kohtaamalla surun avaat tunnetukoksia, joista osa voi olla masentuneisuuden ja avuttomuuden tunnetta. Uskalla tuntea tunteesi, olla kosketuksissa kipuusi. Ymmärrä ja hyväksy ne yhtä aikaa.


Hengitä läpi kivuliaiden muistojen. Salli niiden olla osa elämääsi, luonnollinen osa ihmiselämän matkaasi. Sinä voit myös toivottaa surun muutoksen opit tervetulleiksi ajatuksiisi ja toimintaasi, et ainoastaan sallia niiden asettua sisälle. Muista, että surun tunne on normaali. Se kutsuu sinua tarkastelemaan, mikä elämässäsi on mennyt väärin. Muista myös, että tämä tilaisuus kutsuu sinua ratkaisemaan ongelman tai muuttamaan asennettasi tilanteeseen.


Itku puhdistaa ja auttaa sinua prosessissasi. Tämä kappale voi avata väylän kauan sitten unohdetuille, itkemättömille itkuille.
 


4. Parenemisprosessi


Kuuntele näyte tästä kappaleesta:


Surun kohtaamisen jälkeen on aika paranemisprosessille.


Luonnossa talven jälkeen on aika arvioida tilanne. Pysähtyneisyyden jälkeen keväällä kaikki alkaa kasvaa taas uudelleen.


Uuden ymmärryksen myötä alkaa todella tapahtua. Seuraa oivallus siitä, mitä todella olet oppinut suru-kokemuksesta. Suru on tehokas elämänkoulu, joka opettaa meitä jokaista näennäisesti negatiivisesta tilanteesta.


Elämä on oppimista. Työstämällä tunteitasi saavutat palkinnon kasvamalla ihmisenä.
 


5. Uusi aikakausi


Kuuntele näyte tästä kappaleesta:


Viimeinen kappaleemme tuo Toivon tuulahduksen takaisin elämääsi. Se antaa toivoa nykyisyyteen ja tunteen siitä, että huominen voi olla jo erilainen. Aito edistyminen ja keskittyminen toivoon, koska meillä on uusi ymmärrys suruprosessista.Viime kädessä olet oppinut, että kaiken kivun ja menetyksenkin jälkeen voi olla toivoa.


Opittuamme surusta on aika olla kiitollinen kipeästäkin kokemuksesta. Suuri menetys voi olla suurin opettajamme. Elämän järjestely uudelleen menetyksen jälkeen ei ole helppo tehtävä. On uskallettava nousta ylös. Ei pidä antaa periksi. Täytyy luottaa, että elämä voi palata takaisin järjestykseen.


Lisäksi on monia muitakin hyödyllisiä keinoja, jotka todistetusti auttavat eheytymisen
matkalla murheesta ja surusta. Tässä muutamia asioita, mitä voit tehdä:


Puhu sellaisen ihmisen kanssa, johon luotat. Osallistu harrastuksiin, jotka tuovat sinulle iloa ja nautintoa. Ne auttavat sinua matkallasi surun kanssa


Kirjoita. Usein asiat näkee selkeämmin kirjoittaessa. Kirjoittaminen on todistetusti auttanut tuomaan ulos jopa hyvin vanhojakin sisällä pidettyjä muistoja. Voit soittaa Suru-levyä samalla kun kirjoitat.


Muista, sinussa on on kaikki se voima, jota tarvitset muuttaaksesi ajatuksesi positiivisempaan suuntaan. Luota, että tunteesi tulevat muuttumaan. Anna itsellesi aikaa juuri niin paljon, kuin tarvitset eheytyäksesi.

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja