< Takaisin listaukseen

Voima - Co-Rento Tunnemusiikki CD

20,00 € (sis alv 24%)

Kuunnellessasi tämän levyn kappaleita, löydät sen voiman, jota tällä hetkellä tarvitset elämääsi.


MÄÄRÄ
TOIMITUS

Lähetetään sinulle tai haluamaasi osoitteeseen kahdesti viikossa.

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus

Tämä CD sisältää viisi kappaletta:

01 – Valmistautuminen 11:12
02 – Uudelleen syntymä 6:16
03 – Sudenkorennon siivin 12:27
04 – Metsä 16:58
05 – Elämän liekit 8:43


Meillä on näyte sinulle jokaisesta kappaleesta. Voit kuunnella ne alempaa tältä sivulta.
 

Kesto: 55:48

Tuote: CD-levy, joka postitetaan kotiisi

Tuottaja: Co-Rento / www.co-rento.com

 

Olemme koonneet sinulle tietoa Voima-levymme kappaleista, jotta osaat paremmin hyödyntää niiden vaikutuksia.

 

1. Valmistautuminen


Kuuntele näyte tästä kappaleesta:


Tämä kappale auttaa sielua integroitumaan tähän maailmaan.

Tämä kappale sopiikin hyvin kuunneltavaksi esimerkiksi raskaana ollessa, jolloin sikiökin kuulee musiikin. Kappale sopii erittäin hyvin herkille ihmisille, joilla on tunne, että he eivät kuulu tähän maailmaan tai heillä on vaikeuksia ymmärtää maailman menoa ja arvoja.

Usein niinkutsutut tähtilapset vetäytyvät teini-iässä omaan sisäiseen maailmaansa ja jumittuvat tietokoneen äärelle. Tähtilapsia tämä kappale – kuten myös Voiman Uudelleensyntymä-kappalekin – auttaa muistamaan, miksi he ovat tänne syntyneet.

Valmistautuminen-kappale auttaa paremmin kiinnittymään tähän maailmaan osaksi ihmisyyttä. Siten kappale antaa toivoa ja muistuttaa elämäntehtävästä. Kappale sopii kaikille, jotka ovat isojen muutosten edessä.

 


2. Uudelleensyntymä


Kuuntele näyte tästä kappaleesta:

 

Tämä kappale antaa sinulle sekä avaruuden voimaa, että uudelleensyntymän voimaa. Tämän kappaleen myötä olet matkalla, muutoksen tuulissa.

Kuuntele tätä kappaletta, kun olet muutoksen pyörteissä. Se auttaa sinua muistamaan oikean suunnan. Kappaleen myötä uskallat jättää vanhan taaksesi ja antaa elämässäsi tilaa uudelle.

 


3. Sudenkorennon siivin

 

Kuuntele näyte tästä kappaleesta:

 

Tämän kappaleen myötä saat itsellesi rohkeutta ottaa ne askeleet elämässäsi, joita tarvitset matkalla kohti sisäistä tasapainoa.

Sinä voit saada rohkeutta kohdata elämäsi esteet ja levittää siipesi auki, omaan tahtiisi. Tämän kappaleen melodioiden myötä voit tanssia ja tuntea kuinka rohkeus liikuttaa kehoasi kasvaa.

Voit myös maalata musiikin kera tai tehdä mielikuvamatkan, jossa olet munan sisällä. Pikkuhiljaa alat rikkoa kuorta rikki sisältä päin. Uskallat ja haluat tulla osalliseksi muuhun maailmaan. Tunnustele, kuinka ihanalta vapauden tunne tuntuu, kun kävelet rikkoutuneen munan kuoren ympärillä. Olet jättänyt vanhan taaksesi!

Uuden rohkeuden myötä sinulla on mahdollisuus löytää oma paikkasi sekä oma elämäntehtäväsi tässä maailmassa.

Kuuntele kappaletta usein, mieluiten muiden Voima-kappaleiden kanssa.

Tee tilaa vapaudelle! Valitse vapaus ja rohkeus osaksi elämääsi!

 


4. Metsä


Kuuntele näyte tästä kappaleesta:

 

Metsä-kappale on täynnä kauniita luonnon ääniä. Tämäkappale sopii hyvin rentoutumiseen. Voit helposti visualisoida olevasi luonnossa ja antaa kehosi rentoutua.

Melodia ja rauhoittavat äänet sopivat hyvin myös hoitomusiikiksi.

Anna kehon omien endorfiinien vaikutuksen auttaa sinua voimaan fyysisesti ja psyykkisesti paremmin. Voit matkustaa mielikuvissasi mieleiseesi luonnon voimapaikkaan tai tehdä elementtimatkan ajattelemalla olevasi osa luontoa.

Muista: mielesi on viisas. Anna alitajuntasi viedä sinut matkalla. Sulje silmäsi ja anna tapahtua…

 


5. Elämän liekit


Kuuntele näyte tästä kappaleesta:


Tämä kappale auttaa sinua yhteyteen juurichakra-voimasi kanssa. Kappaleessa kuulet rumpujen ja tulen ääniä mielenkiintoisen rytmin lisäksi. Voit laittaa silmät kiinni ja matkustaa mielikuvien keinoin alkuperäiskansojen voimapaikoille tai omalle nuotiopaikallesi.

Musiikin voimalla voit matkustaa ajassa; vapautua vanhasta ja tarpeettomasta. Voit heittää ajatuksissasi tuleen ne asiat, joita et enää tarvitse. Tunne, kuinka kevyeltä kulkusi tuntuukaan sen jälkeen.

Musiikki avaa juuriasi, yhteyttäsi perheeseesi ja heimoosi. Kun haluat eheyttää sukusi energioita, niin kuuntele tätä kappaletta ja anna kaikkien ristiriitojen palaa tulessa ja muuttua ravitsevaksi tuhkaksi. Tuhkasta nousee uusi mahdollisuus ja pohja kestävimmille ihmissuhteille.

Tämä musiikki avaa yhteyden sisäiseen voimaasi, jonka avulla saat aloitettua ja tehtyä asioita.

Kuuntele tätä musiikkia siivotessasi tai ennen isoa ponnistelua vaativaa suoritusta. Tanssi tämän musiikin tahdissa. Anna sisäisen voimasi elää!
 

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja