< Takaisin listaukseen

Ilkka Koppelomäki: Saa mitä haluat - Elämäsi kirja (SAND-vaalea)

49,00 € (sis alv 10%)

Todella odotettu oman elämän suunnittelukirja!

Saa mitä haluat - Elämäsi kirjan tarkoitus on auttaa sinua käytännön tasolla suunnittelmaan omaa elämääsi juuri siihen suuntaan, mihin sinä haluat. Tämä kirja on siis työkalu aiemmin ilmestyneelle Saa mitä haluat -oppaalle. Elämäsi kirjaa voi käyttää myös kuka tahansa, joka haluaa yksinkertaisen menetelmän oman elämän vuosittaiseen, kuukausittaiseen, viikottaiseen ja päivittäiseen suunnitteluun.

Elämäsi kirjan käytön voi aloittaa milloin vain!

Elämäsi kirja on saatavana kahdessa eri värissä (Sand / vaalea ja Espresso / tumma) - valitse oma suosikkisi!

Tilaa kirja nyt tästä ja saat sen Ilkan omistuskirjoituksella! (voit jättää omat toivomukset kassalla kommenttikenttään)


MÄÄRÄ
TOIMITUS

Lähetetään sinulle tai haluamaasi osoitteeseen kahdesti viikossa.

Tuotekuvaus

llkka Koppelomäen uusin teos on jatkoa suursuosion saavuttaneelle Saa mitä haluat -oppaalle. Elämäsi kirja pysäyttää sinut tarkastelemaan sitä, mitä elämältä oikeasti haluat ja miten voisit tehdä siitä mielekästä. Ohjatun prosessin avulla voit laatia selkeän, yksityiskohtaisen ja juuri sinulle sopivan suunnitelman, jolla ohjaat elämääsi haluamaasi suuntaan. Kun seuraat prosessin etenemistä viikko- ja kuukausitasolla, kuljet väistämättä kohti tasapainoisempaa ja onnellisempaa arkea, hallitumpaa ajankäyttöä ja nautinnollisempaa elämää. Tämä arjen suunnittelukirja auttaa sinua toteuttamaan tavoitteesi, olipa kyseessä henkinen tai fyysinen hyvinvointi, työ, ihmissuhteet, tai uskaliaatkin unelmat.

Tutustu Elämäsi kirjaan tältä viralliselta sivulta ja katsomalla alla oleva video.

 

 

Kirjailija: Ilkka Koppelomäki
Alaotsikko: Elämäsi kirja (sand)
ISBN: 9789522609113
Kieli: Suomi
Paino: 718 grammaa
Julkaistu: 2020-12-04
Kustantaja: Viisas Elämä
Sivumäärä: 258

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja