< Takaisin listaukseen

Michael A. Singer: Kahleeton sielu – matka sisimpääsi

20,25 € 27,00 (sis alv 10%)

Tässä kirjassa henkinen opettaja Michael A. Singer tutkii sitä, keitä me olemme. Hän tarjoaa tähän kysymykseen yksinkertaisen mutta syvällisen vastauksen: identiteettimme, kykymme havainnoida itseämme ja maailmaa ympärillämme löytyy tietoisuudestamme.

TILAPÄISESTI LOPPU VARASTOLTAMME. TILAAMME PIAN LISÄÄ.


Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus

”Minän tutkiminen on erottamaton osa elämän kehittymistä. Elämän luonnolliset ylä- ja alamäet voivat olla kasvattavia tai pelkoja synnyttäviä. Kumpi näistä hallitsee, riippuu täysin siitä, miten suhtaudumme muutokseen.”
 

Kuka sinä olet? Kun alkaa miettiä tätä kysymystä, ymmärtää, miten vaikea se todella on. Oletko fyysinen ruumis? Kokoelma kokemuksia ja muistoja? Ihmissuhteiden toinen puoli? Pohtiessasi näitä määritelmiä huomaat, että olet paljon enemmän kuin mikään, mitä ne yksin edustavat.

Tässä kirjassa henkinen opettaja Michael A. Singer tutkii sitä, keitä me olemme. Hän tarjoaa tähän kysymykseen yksinkertaisen mutta syvällisen vastauksen: identiteettimme, kykymme havainnoida itseämme ja maailmaa ympärillämme löytyy tietoisuudestamme. Hyödyntämällä mindfulnessin ja meditaation perinteitä Singer osoittaa, miten tajunnan kehittäminen voi mahdollistaa meille kaikille hetkessä elämisen ja epämieluisista ajatuksista ja muistoista irtipäästämisen.


Michael A. Singer on taloustieteiden maisteri, joka koki väitöskirjaprojektinsa aikana syvän henkisen heräämisen ja vetäytyi harjoittamaan joogaa ja meditaatiota. Vuonna 1975 hän perusti Temple of the Universe -keskuksen, jonne voi tänäkin päivänä mennä etsimään sisäistä rauhaa uskonnosta ja maailmankatsomuksesta riippumatta. Singer on saavuttanut paljon bisnesmaailman, taiteiden, koulutuksen ja hyvinvoinnin sekä terveyden saralla. Hänen kaksi aiempaa kirjaansa käsittelevät idän ja lännen filosofian kohtaamista.

 

2. painos!

 

Kirjailija: Michael A. Singer
Alkuteos: The Untethered Soul: The Journey Beyond Yourself
Suomentaja: Teija Hartikainen

 

ISBN: 978-952-260-329-6
Sidosasu: nid, 176 s.
Ovh.hinta: 27.00 €
Ilm: 06/2014
Kirjastoluokka: 17.3

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2017 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja