< Takaisin listaukseen

Alan Watts: The Book – Keitä me olemme

18,75 € 25,00 (sis alv 10%)

Alan Watts sanoo, että vapaamielisessä länsimaisessa yhteiskunnassamme on yhä vallalla voimakas tabu, joka säätelee elämäämme ja joka estää meitä näkemästä, keitä me todellisuudessa olemme. Tabun hälventämiseksi hän haluaa tarjota teoksensa jokaisen aikuisen ulottuville, henkisen itsetietoisuuden tyynykirjaksi.
 

TILAPÄISESTI LOPPU VARASTOLTAMME. TILAAMME PIAN LISÄÄ


Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus

Olemisen äärimmäinen perusta: se olet sinä.        

 

Alan Watts sanoo, että vapaamielisessä länsimaisessa yhteiskunnassamme on yhä vallalla voimakas tabu, joka säätelee elämäämme ja joka estää meitä näkemästä, keitä me todellisuudessa olemme. Tabun hälventämiseksi hän haluaa tarjota The Book -teoksensa jokaisen aikuisen ulottuville, henkisen itsetietoisuuden tyynykirjaksi.

Länsimainen individualismi on johtanut siihen, että näemme itsemme erillisinä egoina, irrallisena kaikesta muusta. Me kamppailemme selvitäksemme maailmassa ja traagisesti huomaamme itsemme kyvyttömiksi hallitsemaan omaa elämäämme. Taukoamatta tavoiteltu onnellisuus tuntuu vain loittonevan, ja kulutususkoinen materialismi vieraannuttaa meidät itsestämme.

Vedanta-filosofian keskeisiin opetuksiin nojaten sekä hiukkasfysiikan ja syvyyspsykologian pohjalta Watts esittää, että mielikuva erillisestä minästä on harhaa. Meitä ei ole olemassa ilman vuorovaikutusta kanssaihmisiimme, ympäröivään luontoon ja koko universumiin. Sitä kautta meillä on mahdollisuus ymmärtää paikkamme maailmassa.

Myötätunnon, oivalluksen ja lämminsydämisen huumorin kautta Watts näyttää kohta kohdalta valitsevan elämäntapamme absurdisuuden ja osoittaa tien vapautumiseen. Vuonna 1966 ilmestynyt The Book on edelleen häkellyttävän ajankohtainen teos.

 

Kirjailija: Alan Watts
Alkuteos: The Book: On the Taboo Against Knowing Who You Are
Suomentaja: Tero Liukkonen

 

ISBN: 978-952-260-238-1
Sidosasu: nid, 184 s.
Ovh.hinta: 25.00 €
Ilm: 04/2014
Kirjastoluokka: 17.3

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2017 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja