< Takaisin listaukseen

Williams Segal & Teasdale: Mindfulness masennuksen hoidossa

27,75 € 37,00 (sis alv 10%)

Kirja on MBCT:stä eli tietoiseen läsnäoloon perustuvasta kognitiivisesta terapiasta. Teoksessa kerrotaan, miten masennusta sairastavat voivat tämän terapian avulla oppia suhtautumaan ajatuksiinsa, tunteisiinsa ja fyysisiin tuntemuksiinsa radikaalisti uudella tavalla.

TILAPÄISESTI LOPPU VARASTOLTAMME

Masennuksen hoidon mullistanut teos vihdoin suomeksi!


Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus

Mindfulness masennuksen hoidossa on kirja MBCT:stä eli tietoiseen läsnäoloon perustuvasta kognitiivisesta terapiasta. Se on tutustuttanut tuhannet lukijat tähän tutkitusti toimivaan ja uudenlaiseen masennuksen hoitomuotoon.


Teoksessa kerrotaan, miten masennusta sairastavat voivat tämän terapian avulla oppia suhtautumaan ajatuksiinsa, tunteisiinsa ja fyysisiin tuntemuksiinsa radikaalisti uudella tavalla. Lisäksi heitä  opetetaan tunnistamaan masennuksen varoitusmerkit hyvissä ajoin ja reagoimaan niihin niin, että lievä masennus ei pääse pahenemaan  täysimittaiseksi masennusjaksoksi.
 

Vaikuttava kirjoittajakaarti koostuu psykologian ja lääketieteen tohtoreista, joiden työ mindfulnessin parissa on tunnustettu ympäri maailman. He käyvät askel askeleelta läpi, miksi ja miten mindfulness-harjoitukset ja niiden yhdistäminen kognitiiviseen terapiaan ovat edistäneet toipumista masennuksesta ja ehkäisseet sen uusiutumista. Mukana on psykologeille ammattikäyttöön tarkoitettuja ohjemonisteita sekä runsas ja ilmainen verkkoaineisto.Varsinaisen kurssisisällön lisäksi kirjassa käydään läpi myös  masennuksen teoriaa sekä uusimpia tutkimuksia tietoisen läsnäolon  vaikutuksista. Kirja on suunnattu mielenterveysalan  ammattilaisille sekä kaikille tietoisen läsnäolon soveltamisesta  kiinnostuneille.
 

Mindfulness masennuksen hoidossa kokoaa yksiin kansiin kaiken olennaisen tietoisesta läsnäolosta. Se paljastaa pitkäaikaisen tutkimustyön tulokset, jotka kiistatta todistavat mindfulnessin annin nykypsykologialle ja psyykkisten sairauksien hoidolle.
 

Basam Books on julkaissut samoilta kirjoittajilta aiemmin paljon kiitosta saaneen teoksen Mielekkäästi irti masennuksesta (2009; 8. painos 2014).

 

Kirjailija: Williams Segal & Teasdale
Alkuteos: Mindfulness-Based Cognitive Therapy for Depression
Suomentaja: Tanja Kielinen

 

ISBN: 978-952-260-236-7
Sidosasu: nid, n. 600 s.
Ovh.hinta: 37.00 €
Ilm: 05/2014
Kirjastoluokka: 17.3

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2017 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja