< Takaisin listaukseen

Eckhart Tolle: Miltonin salaisuus

12,75 € 17,00 (sis alv 10%)

Kirja esittelee Tollen ydinajatuksen kiehtovasti kuvitetussa muodossa. Se sopii Tollen aikaisempien teosten ystäville, mutta myös vanhemmille, jotka haluavat tutustuttaa lapsensa läsnäolon voimaan.

TILAPÄISESTI LOPPU VARASTOLTAMME


Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus

Maailman suosituin henkinen opettaja Eckhart Tolle tuo vihdoin opetuksensa lapsille!

Kahdeksanvuotias Milton-poika joutuu kiusatuksi koulun välitunnilla. Kiusaamisen takia Milton alkaa pelätä kouluun menemistä, ja samalla kouluun menemisestä häviää mielekkyys. Kun Milton ymmärtää eron menneen, nykyhetken ja tulevan välillä, alkaa pelko irrottaa otetettaan. Läsnäolo antaa pojalle voimaa kohdata kiusaajansa.

Miltonin salaisuus esittelee Tollen ydinajatuksen kiehtovasti kuvitetussa muodossa. Se sopii Tollen aikaisempien teosten ystäville, mutta myös vanhemmille, jotka haluavat tutustuttaa lapsensa läsnäolon voimaan. 

Eckhart Tolle on aikamme kuuluisimpia henkisiä opettajia. Tolle ei ole sitoutunut mihinkään tiettyyn uskontoon tai henkiseen perinteeseen. Kirjoituksissaan hän yhdistää yksinkertaisen mutta syvällisen sanomansa vanhojen henkisten mestarien ajattomaan selkeyteen: on olemassa tie kärsimyksestä rauhaan. 

Basam Books on julkaissut Tollelta useita teoksia, esimerkiksi kestosuosikki Läsnäolon voiman (13. painos, 2014).

 

Kirjailija: Eckhart Tolle
Alkuteos: Milton´s Secret

 

ISBN: 978-952-260-270-1
Sidosasu: nid, 40 s.
Ovh.hinta: 17.00 €
Ilm: 08/2014
Kirjastoluokka: 85.2

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2017 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja