< Takaisin listaukseen

Vuokko Hurme & Sanna Pelliccioni: Pikkurillin käsikirja - Tietoa lapsista lapsille

20,00 € 25,00 (sis alv 10%)

Pikkurillin käsikirja on leikki- ja alakouluikäisille lapsille suunnattu tietokirja lapsista. Teoksen teemoja ovat mm. lapsuuteen liittyvät erityispiirteet, raskaus, synnytys, lapsen kehitys ja lapsuuden historia. Kirjassa esitellään myös esim. huoltajan velvollisuuksia ja lapsen oikeuksia. Mukana on myös useita lapsuuteen liittyviä tilastoja sekä muita hauskoja yksityiskohtia.

 


MÄÄRÄ
TOIMITUS

Lähetetään sinulle tai haluamaasi osoitteeseen kahdesti viikossa.

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus

Kirjassa seikkailevat Harmalan perhe sekä Juuli-tytön käden puhuva Pikkurilli, joka kommentoi tietopaloja ja herättelee keskustelua kirjaa lukevan aikuisen ja kuuntelevan ja katselevan lapsen välille. Tieto esitellään humoristisesti ja pieninä paloina tarinallisen juonen rinnalla. Teos tarjoaa lapselle tietoa hänestä itsestään, sekä toimii lapsilähtöisen tietoisuuden herättelijänä niin kirjaa lukeville lapsille kuin aikuisillekin. Tällaista lasten tietokirjaa ei ole aikaisemmin julkaistu.

Vuokko Hurme on helsinkiläinen äiti, toimittaja, bloggari, lastenkulttuuriaktiivi ja taidekasvattaja, joka ohjaa vanhempien ja lasten yhteisiä taideryhmiä. Hän on myös aiemmin toimittanut lapsiaiheisia tietokirjoja.

Sanna Pelliccioni on helsinkiläinen kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Pelliccionilla on oma, jo 10-osainen Onni-poika-kuvakirjasarja, ja hän kuvittaa aktiivisesti myös muiden tekijöiden kirjoja ja järjestää kirjoihinsa liittyviä näyttelyitä, työpajoja ja lastentapahtumia.

 

 Kirjailija: Vuokko Hurme & Sanna Pelliccioni
ISBN: 9789522604767
Sidosasu: nid, n. 40 s.
Ilm: 02/2016
Kirjastoluokka: L56, L38

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja