< Takaisin listaukseen

Jacquie Noelle Greaux & Jennifer Langheld & Garvey Rich: Parempaa seksiä joogan avulla

23,20 € 29,00 (sis alv 10%)

Jooga on seksikästä. Niukat joogavaatteet, sulavat liikkeet, syvähengitys ja alaspäin katsovan koiran kaltaiset asennot - vähemmästäkin hengästyy. Parempaa seksiä joogan avulla -harjoitusohjelma tuo joogan kuumimmat puolet makuuhuoneeseesi ja auttaa sinua päivittämään seksielämäsi täysin uudelle tasolle.

 


MÄÄRÄ
TOIMITUS

Lähetetään sinulle tai haluamaasi osoitteeseen kahdesti viikossa.

Tuotekuvaus

Treeniohjelman liikkeet voimistavat niin lantiota, lonkkia kuin vatsaa sekä erityisesti lantionpohjan lihaksia. Vahvat lantionpohjan lihakset ovat portti pitkäkestoisempaan ja intensiivisempään seksuaaliseen nautintoon. Jokainen kirjassa esitellyistä harjoitusohjelmista parantaa kehon kestävyyttä ja notkeutta sekä antaa lähtölaukauksen kohti syvempiä, pidempiä ja useampia orgasmeja.

Parempaa seksiä joogan avulla on yhdistelmä perinteisiä jooga-asentoja, pilatesta ja tanssia. Lisäksi se sisältää kaksikymmentä upeaa, tajunnanräjäyttävää rakasteluasentoa. Kirjan harjoitukset takaavat sinulle paitsi entistä seksikkäämmän vartalon, myös bensaa rakkauselämäsi liekkeihin.

Jacquie Noelle Greaux on sanfranciscolainen joogaopettaja ja hieroja, jolla on yli viidentoista vuoden kokemus ammattimaisesta holistisesta parantamisesta. Jacquie on harjoitellut monien tämän päivän tunnetuimpien joogamestareiden kanssa ja kehittänyt Parempaa seksiä joogan avulla -ohjelman vuonna 2002 yhdessä Jennifer Langheldin ja Garvey Richin kanssa.

 

Kirjailija: Jacquie Noelle Greaux & Jennifer Langheld & Garvey Rich
Alkuteos: Better Sex Through Yoga
Suomentaja: Jutta Ruonansuu
ISBN: 9789522604101
Sidosasu: nid, 288 s.
Ilm: 10/2015
Kirjastoluokka: 17.3, 59.35

 

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja