< Takaisin listaukseen

John D. Teasdale & Mark Williams & Zindel Segal: Mindfulness-työkirja - 8 viikon ohjelma masennuksesta ja ahdistuksesta vapautumiseen

21,60 € 27,00 (sis alv 10%)

Mindfulness-työkirjassa esitellään kahdeksan viikon ohjelma, joka voi auttaa sinua voittamaan masennuksen, ahdistuksen ja stressin. Menetelmä on mindfulnessiin perustuvaa kognitiivista terapiaa (Mindfulness based cognitive therapy, MBCT), joka on kliinisissä tutkimuksissa osoittautunut erittäin tehokkaaksi hoidoksi masennukseen ja ahdistukseen.

TILAPÄISESTI LOPPU VARASTOLTAMME.


Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus

Kirjassa on jokaiselle viikolle mindfulness-harjoituksia, hyödyllisiä vinkkejä sekä työkaluja oman edistyksen seuraamiseen. Teoksen harjoituksia voi tehdä itsekseen tai yhdessä terapeutin kanssa. Kirjan meditaatioharjoitukset ovat myös kuunneltavissa ja ladattavissa verkossa.

Basam Books on aikaisemmin julkaissut samoilta kirjoittajilta suositut teokset Mielekkäästi irti masennuksesta (2009) ja Mindfulness masennuksen hoidossa (2014).


John Teasdale, PhD, on toiminut erikoistutkijana kognition ja aivotieteen tutkimusyksikössä Cambridgessa, Isossa-Britanniassa. Hän on saanut American Psychological Association -järjestön arvostetulle tieteentekijälle myöntämän palkinnon.

Mark Williams, DPhil, on kliinisen psykologian professori ja Wellcome Trust -säätiön tutkija Oxfordin yliopistossa Isossa-Britanniassa. Hän on myös Oxfordin yliopiston psykiatrian laitoksen mindfulness-keskuksen johtaja.

Zindel Segal, PhD, on psykologian professori Toronto-Scarboroughin yliopistossa Kanadassa sekä vanhempi tutkija Centre for Addiction and Mental Healthin alaisessa Campbell Family Research -instituutissa.

 

Kirjailija: John D. Teasdale & Mark Williams & Zindel Segal
Alkuteos: The Mindful Way Workbook
Suomentaja: Tanja Kielinen
ISBN: 9789522604538
Sidosasu: nid, 275 s.
Ilm: 12/2015
Kirjastoluokka: 17.3

 

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2017 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja