< Takaisin listaukseen

Janet Bray Attwood, Chris Attwood & Sylva Dvorak: Kätketty rikkautesi - hyödynnä rituaalien voima ja tee elämästäsi merkityksellistä

20,80 € ovh. 26,00 € (sis alv 10%)

Janet Bray Attwoodin, Chris Attwoodin ja Sylvia Dvorakin luoma kirja auttaa sinua eheytymisessä osallistumalla hengellisiin ja henkisiin tilaisuuksiin, jatkuvuuden tunteen saamisessa elämänkaareen ja vuodenaikojen kiertoon liittyvissä juhlissa, yhteenkuuluvuuden tunteen syventämisessä perheen kesken luoduissa toistuvissa tapahtumissa, terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämisessä sekä talousasioiden kuntoon saamisessa.

 


MÄÄRÄ
TOIMITUS

Lähetetään sinulle tai haluamaasi osoitteeseen kahdesti viikossa.

Tuotekuvaus

Kätketty rikkautesi

Hyödynnä rituaalien voima ja tee elämästäsi merkityksellistä

 

Kiireisessä ja kaoottisessa elämässä yhteisölliset rituaalit eivät enää ole itsestäänselvyyksiä. Kuitenkin juuri ne rytmittävät elämää ja luovat siihen tasapainoa. Rituaalit myös auttavat meitä kokemaan yhteyttä toisiin ja antavat elämälle merkitystä. Yhteisöllisten rituaalien lisäksi henkilökohtaiset säännölliset tavat ja rutiinit tukevat meitä hektisen elämän paineessa ja auttavat voimaan paremmin niin henkisesti kuin fyysisesti.

 

Kätketty rikkautesi kertoo, miten voimme:

 

- eheytyä osallistumalla säännöllisiin hengellisiin ja henkisiin tilaisuuksiin

- tuntea jatkuvuutta elämänkaareen ja vuodenaikojen kiertoon liittyvissä juhlissa

- syventää yhteenkuuluvuuden tunnetta perheen kesken luoduissa toistuvissa tapahtumissa

- pitää yllä päivittäistä terveyttä ja hyvinvointia

- saada talousasiamme kuntoon

 

 

Janet Bray Attwood on maailmankuulu luennoitsija, suositun Passion Test -elämäntaitomenetelmän luoja ja hyväntekijä. Chris Attwood on liike-elämän konsultti, yritysjohtaja ja kirjailija. Janet ja Chris ovat kirjoittaneet yhdessä menestysteoksen The Passion Test. Sylva Dvorak on konsultti, yrittäjä ja psykoneurologian asiantuntija.

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja