< Takaisin listaukseen

Jaakko Hämeen-Anttila: Jumalasta juopuneet – islamin mystiikan käsikirja

21,75 € 29,00 (sis alv 10%)

Ensimmäinen suomenkielinen täysimittainen esitys suufilaisuudesta, islamin mystisestä suuntauksesta.


MÄÄRÄ
TOIMITUS

Lähetetään sinulle tai haluamaasi osoitteeseen kahdesti viikossa.

Tuotekuvaus

Islamin mystiikassa elävät rinnan uskonnon kokemuksellinen puoli ja filosofia. Siinä missä toiset mystikot ovat rakastaneet ja juopuneet, toiset ovat mietiskelleet ja saavuttaneet viisauden. Heille sisäinen elämä sekä ihmisen ja Jumalan välinen suhde on kaiken keskipiste. Rakkaus, kauneus, juopumus ja viisaus ovat ihmiselämän alueita, joihin liittyvien kielikuvien avulla mystikot koettavat tehdä Jumala-kokemuksensa ymmärrettäväksi.
 

Islamin mystikkojen ajatukset antavat myös nykyihmiselle paljon pohdittavaa. Onko näkyvän maailman toisella puolen jotain muuta? Mitä kohti ihminen pyrkii? Miksi niin toisen ihmisen kuin luonnonkin kauneus vetoaa ihmiseen?
 

Suufilaisuus on yhä edelleen keskeinen osa islamia, ja suufilainen ajattelu kiinnostaa nykyään muslimeita ja myös länsimaisia lukijoita ehkä enemmän kuin koskaan ennen.

Jumalasta juopuneet on arvostetun islamin asiantuntijan ja professorin Jaakko Hämeen-Anttilan selkeä, kattava ja kiehtova esitys suufimystiikasta. Se on tähän asti merkittävin ja laajin teos, mitä aiheesta on suomeksi kirjoitettu. Alun perin 2002 ilmestyneestä kirjasta julkaistaan nyt uudella esipuheella varustettu uusi painos Viisas elämä -sarjassa.

 

Kirjailija: Jaakko Hämeen-Anttila

 

ISBN: 978-952-260-314-2
Sidosasu: nid, 330 s.
Ovh.hinta: 29.00 €
Ilm: 08/2014
Kirjastoluokka: 17.3; 29.7

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2017 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja