< Takaisin listaukseen

Niko Vuorinen: Kalpa ja mieli – filosofiaa miekkailusta ja mielenhallinnasta

18,40 € 23,00 (sis alv 10%)

Teos ammentaa kirjoittajan teoreettisen filosofian ja estetiikan opinnoista sekä kilpauralta Suomen ykkösmiekkailijana.


MÄÄRÄ
TOIMITUS

Lähetetään sinulle tai haluamaasi osoitteeseen kahdesti viikossa.

Tuotekuvaus

Kuuntele kirjaan liittyen Radio Helsingin haastattelu

Mili Kaikkosen Vaiheessa-ohjelman vieraana tämän kirjan kirjoittaja Suo­­men pa­­ras kal­­pa­­miek­­kai­­li­­ja, kou­­lu­­tet­­tu fi­­lo­­so­­fi ja tuo­­re esi­­kois­­kir­­jai­­li­­ja Ni­­ko Vuo­­ri­­nen.

Haastattelu 1:

Haastattelu 2:Kalpamiekkailija Niko Vuorinen käsittelee teoksessaan Kalpa ja mieli filosofiaa, mielenhallintaa ja huippu-urheilijan elämää. Teos ammentaa kirjoittajan teoreettisen filosofian ja estetiikan opinnoista sekä kilpauralta Suomen ykkösmiekkailijana. Kalpamiekkailu on fyysisyytensä ohella myös henkisesti vaativa laji, joka edellyttää harjoittajalta rautaista mielenhallintaa.


Kalpa ja mieli herättää lukijan pohtimaan elämäntilannettaan ja tavoitteitaan sekä opettaa keskittymistä, jota tarvitaan tavoitteiden saavuttamiseen. Teos on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneet syvällisistä filosofisista kysymyksistä ja oman elämänlaadun parantamisesta. Se sopii myös erinomaisesti kilpaurheilijoille, sillä lajissa kuin lajissa menestyminen edellyttää fyysisen kunnon lisäksi myös mielenhallintaa ja henkistä hyvinvointia.


Niko Vuorinen (s. 1989) on Suomen paras kalpamiekkailija, jonka seuraava tavoite on vuoden 2016 Rion kesäolympialaiset. Kirjan ilmestyessä hän on maailman rankinglistalla sijalla 18. Miekkailun ohella Vuorinen opiskelee teoreettista filosofiaa Helsingin yliopistossa.

 

ISBN: 978-952-260-349-4
Sidosasu: nid, 284 s.
Ovh.hinta: 23.00 €
Ilm: 05/2015
Kirjastoluokka: 17.3, 79.16

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja