< Takaisin listaukseen

Deepak Chopra: Sielukas johtaminen

20,80 € 26,00 (sis alv 10%)

Millainen on hyvä johtaja? Menestyskirjailija Deepak Chopra esittelee tässä kirjassa uuden tavan hahmottaa johtamista ja sen mahdollisuuksia.


MÄÄRÄ
TOIMITUS

Lähetetään sinulle tai haluamaasi osoitteeseen kahdesti viikossa.

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus

Kuuntele kirjaan liittyen Radio Helsingin haastattelu

Mili Kaikkosen vieraana ja asiantuntijana kir­jai­li­ja Dee­pak Chop­ran työ­hön ja ope­tuk­siin pe­reh­ty­nyt kir­­joit­­ta­­ja ja mu­­sii­­kin tut­­ki­­ja Erk­­ki Leh­­ti­­ran­­ta:
 

 

Johtajia tarvitaan kaikkialla, missä ihmiset puhaltavat yhteen hiileen jotakin saavuttaakseen – liikemaailmassa, politiikassa, perheissä ja urheilukentillä. Taitava johtaja osaa käyttää sisäistä viisauttaan ymmärtääkseen johtamiensa ihmisten erilaisia tarpeita ja tukeakseen heitä parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamisessa. Innostuakseen ryhmä tarvitsee ennen kaikkea yhtä asiaa: viisasta ja sielukasta johtajaa.


Kukaan ei ole täydellinen johtaja aloittaessaan, mutta jokainen voi kehittyä taitavaksi johtajaksi. Chopra on kouluttanut toimitusjohtajia ja muita huippuosaajia useiden vuosien ajan ja kartoittanut periaatteet, jotka pätevät hyvään johtajuuteen alasta ja ympäristöstä riippumatta. Sielukas johtaminen esittelee seitsemän kohdan tien hyvään johtajuuteen ja antaa selkeät välineet sisäisen viisauden kehittämiseksi ja vaalimiseksi.


Deepak Chopra on lääkäri, kirjailija ja luennoitsija, jonka kirjoja on käännetty kymmenille kielille ja myyty miljoonia kappaleita. Basam Books on aiemmin julkaissut Chopralta suomeksi teokset Salaisuuksien kirja (2009), Varjominä (2010) ja Maailmankatsomusten taistelu - tiede vs. henkisyys (2013) yhdessä Leonard Mlodinowin kanssa.

 

2. uudistettu painos

Suomentaja: Jussi Korhonen


ISBN: 978-952-260-439-2
Sidosasu: nid, 200s
Ovh.hinta: € 26,00

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja