< Takaisin listaukseen

David D. Burns: Hyvä yhdessä – kuinka saada hankalat ihmissuhteet toimiviksi

10,40 € 13,00 (sis alv 10%)

Tohtori David D. Burns esittelee kognitiivisen interpersoonallisen terapian - uuuden, vallankumouksellisen menetelmän, jonka avulla ongelmalliset ihmissuhteet on mahdollista muuttaa toimiviksi ja onnellisiksi.

POKKARI


MÄÄRÄ
TOIMITUS

Lähetetään sinulle tai haluamaasi osoitteeseen kahdesti viikossa.

Tuotekuvaus

Meillä kaikilla on joku, jonka kanssa emme oikein tule toimeen: jatkuvasti valittava ystävä tai työkaveri, armottoman kriittinen pomo, epämiellyttävä naapuri, murjottava ja ovia paiskova teini tai ehkäpä rakastava mutta ärsyttävä puoliso.


Kirjassaan Hyvä yhdessä tohtori David D. Burns esittelee kognitiivisen interpersoonallisen terapian - uuuden, vallankumouksellisen menetelmän, jonka avulla ongelmalliset ihmissuhteet on mahdollista muuttaa toimiviksi ja onnellisiksi.


Hyvä yhdessä perustuu Burnsin 25 vuoden kliiniseen ja uraauurtavaan tutkimukseen, johon osallistui yli tuhat henkeä. Kirjasta löytyy runsaasti hyödyllisiä esimerkkejä ja harjoitteita, kuten suhdetyytyväisyystesti, suhdepäiväkirja, tehokkaan kommunikaation viisi salaisuutta, läheisyysharjoitus ja monia muita apuvälineitä rakastavamman ja tyydyttävämmän ihmissuhteen luomiseksi.


Tohtori David D. Burns on Stanfordin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan psykiatrian ja käyttäytymistieteiden laitoksen emeritusprofessori ja toiminut vierailevana tutkijana Harvardin yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa. 

 

POKKARI

 

Kirjailija: David D. Burns
Alkuteos: Feeling Good Together
Suomentaja: Leena Siitonen

 

ISBN: 978-952-260-315-9
Sidosasu: nid, 304 s.
Ovh.hinta: 13.00 €
Ilm: 02/2015
Kirjastoluokka: 17.3

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2017 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja