< Takaisin listaukseen

Jim B. Tucker: Olen elänyt ennenkin

23,20 € 29,00 (sis alv 10%)

Olen elänyt ennenkin - lasten muistoja edellisestä elämästään avaa suurelle yleisölle tutkimuksen lapsista, jotka väittävät muistavansa asioita edellisestä elämästään.


MÄÄRÄ
TOIMITUS

Lähetetään sinulle tai haluamaasi osoitteeseen kahdesti viikossa.

Tuotekuvaus

Olen elänyt ennenkin - lasten muistoja edellisestä elämästään avaa suurelle yleisölle tutkimuksen lapsista, jotka väittävät muistavansa asioita edellisestä elämästään. Lääketieteen tohtori Ian Stevenson aloitti tutkimuksen Virginian yliopiston yhteydessä sijaitsevalla tutkimuslaitoksella jo 1960-luvulla, ja tapauksia on kertynyt 2500 eri puolilta maailmaa.
 

Lapset alkavat yleensä puhua edellisestä elämästään opittuaan puhumaan, jolloin he pyytävät päästä edellisen perheensä luo tai kertovat, millä tavalla kuolivat. Monissa tapauksissa lapset ovat kertoneet niin paljon yksityiskohtia, että on niitä vastaava ihminen ja elämäntarina.


Tuckerin teos Olen elänyt ennenkin - lasten muistoja edellisestä elämästään esittelee tapaukset yleistajuisesti ja kiihkottomasti, kertoo kuinka ne on löydetty ja dokumentoitu, sekä kuinka niitä on tutkittu. Se käy myös läpi valtavirtatieteen reaktiot tähän tieteellisen tutkimuksen rajoja koettelevaan aiheeseen ja tutkii ajatusta, miten tietoisuus voi jatkua sen jälkeen kun sen tyyssijaksi ajatellut aivot kuolevat.
 

Lääketieteen tohtori Jim B. Tucker on lastenpsykiatri Virginian yliopistolla, jossa hän toimii Lasten- ja perhepsykiatrian klinikan lääketieteellisenä johtajana. Hän on kuulunut Ian Stevensonin perustaman Persoonallisuuden tutkimuksen laitoksen tutkijatiimiin 1990-luvun lopulta lähtien.


 

Kirjailija: Jim B. Tucker
Alkuteos: Life before life: Children’s memories of Previous Lives
Suomentaja: Soili Takkala

 

ISBN: 978-952-260-288-6
Sidosasu: nid, 300 s.
Ovh.hinta: 29.00 €
Ilm: 02/2015
Kirjastoluokka: 17.3, 15.1

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2017 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja