< Takaisin listaukseen

Annika Havaste: Virtaa ravinnosta! Syö itsesi elinvoimaiseksi

23,20 € 29,00 (sis alv 10%)

Kirjan valmennustehtävät auttavat hahmottamaan omaa tilannetta, muutostarpeita, asettamaan muutokselle aikataulun ja suunnitelman sekä rakentamaan itselle sopivan ruokavalion.

TILAPÄISESTI LOPPU VARASTOLTAMME.


Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus


Kuuntele kirjaan liittyen Radio Helsingin haastattelu

Mili Kaikkosen Vaiheessa-ohjelman vieraana tämän kirjan kirjoittaja FLT-ra­­vin­­to­­val­­men­­ta­­ja Annika Havaste:

 

 

Virtaa ravinnosta on kotimainen puhtaan ruuan ohjelma. Teos sisältää valmennustehtäviä, joiden avulla ruokavalion muuttaminen onnistuu.

 

Valmennustehtävät auttavat hahmottamaan omaa tilannetta, muutostarpeita, asettamaan muutokselle aikataulun ja suunnitelman sekä rakentamaan itselle sopivan ruokavalion.

 

Ruokavalion muuttaminen voi kariutua kiireeseen, sillä stressi ja suunnittelemattomuus saavat helposti hyvät aikomukset jäämään taka-alalle. Lisäksi hyvä ruokavalio auttaa vasta, kun suolisto on hyvässä kunnossa ja ravinto pilkkoutuu ja imeytyy hyvin. Stressin poistaminen ja suoliston hoitaminen ovatkin keskeisiä kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille.

 

Annika Havaste on FLT Ravintovalmentaja®. Havasteella on oma vastaanotto Helsingissä, jonka lisäksi hän pitää blogia ja luennoi ravintoon, terveyteen ja hyvään elämään liittyvistä aiheista.

 

Kirjailija: Annika Havaste
ISBN: 978-952-260-342-5
Sidosasu: nid, 200 s.
Ovh. 29,00 €
Ilm: 04/2015
Kirjastoluokka: 17.3


Annika Havaste mediassa:

Yle: Tälläinen on hyvä aamupala

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Suosittelemme sinulle

Näin teet luonnollisen energiajuoman kotonasi!

Vihermehua »

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja