< Takaisin listaukseen

Aku Kopakkala: Masennus - suuri serotoniinihuijaus

18,40 € 23,00 (sis alv 10%)

Teos esittelee monia hyvin toimivia masennuksenhoitomenetelmiä, ja on tarkoitettu kaikille mielialaongelmien kokijoille sekä heidän lähipiirilleen - ja erityisesti heille, jotka haluavat tehdä asialle jotakin.

TILAPÄISESTI LOPPU VARASTOLTAMME.


Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus

 

Kuuntele kirjaan liittyen Radio Helsingin haastattelu

Mili Kaikkosen Vaiheessa-ohjelman vieraana tämän kirjan kirjoittajama­sen­nus­lää­ke­ai­hei­sen MOT-oh­jel­man jäl­keen pot­kut saa­nut Me­hi­läi­sen psy­ko­lo­gi Aku Kopakkala:
 

 

Miljoona suomalaista syö mielialaan vaikuttavia reseptituotteita vuosittain. Kuinka masennuksesta tuli kansantauti? Miten asian voisi ratkaista yksilöllisesti ja yhteiskunnallisesti?

 

Teos sisältää suomalaisen ja kansainvälisen masennuslääke- ja masennuksenhoitokeskustelun keskeiset vaiheet ja teemat. Teos on tarkoitettu kaikille mielialaongelmien kokijoille sekä heidän lähipiirilleen - ja erityisesti heille, jotka haluavat tehdä asialle jotakin.

 

Masennus ja muut mielialapulmat on hyvin kansantajuinen ja esittelee käytännöllisesti monia hyvin toimivia masennuksenhoitomenetelmiä. Teos eroaa radikaalisti aiemmista suomalaisista alan julkaisuista, sillä se rakentuu alkuperäistutkimuksille ja on lähdekriittinen. Se ei nojaa yleisiin käsitykseen ja vallitsevaan mielipiteeseen. Teos pyrkii osaltaan myös muuttamaan suomalaisia käytäntöjä.

 

Psykologi Aku Kopakkala johti terveydenhuoltoyritys Mehiläisessä työpsykologian, psykoterapian ja konsultoinnin palveluja 10 vuotta sekä toimi kuntoutusjohtajana viimeiset kolme vuotta. Mehiläisen toimitusjohtaja päätti irtisanoa Kopakkalan kesäkuussa 2014. Hän oli MOT-ohjelmassa viitannut tutkimustuloksiin, joiden perusteella nykyinen masennuksen hoitokäytäntö on mahdollisesti paha erehdys.

 

Kopakkalan potkuihin johtanut MOT-ohjelma masennuslääkkeistä

 

 

 

Kirjailija: Aku Kopakkala

 

ISBN: 978-952-260-344-9
Sidosasu: nid, n.200 s.
Ovh. 23,00 €
Ilm: 04/2015
Kirjastoluokka: 17.3, 59.563

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2017 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja