< Takaisin listaukseen

Janne Kontala: Joogan sydän – kohti sisäistä harjoitusta

19,90 € 26,00 (sis alv 10%)

Tämä kirja sopii joogan henkisestä puolesta ja sisäisestä työskentelystä kiinnostuneille. Teoksesta hyötyvät myös joogaopettajat, jotka kaipaavat jäsenneltyä opaskirjaa opetuksen tueksi.

Tilapäisesti loppu varastoltamme. Tilaamme näitä lisää varastollemme.


Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus

Kuuntele kirjaan liittyen Radio Helsingin haastattelu

Mili Kaikkosen Vaiheessa-ohjelman vieraana tämän kirjan kirjoittaja joogaopettaja Janne Kontala:

 

Tunnetun joogaopettaja Janne Kontalan Joogan sydän on uudenlainen joogan henkisen ja fyysisen puolen yhdistävä opaskirja.

 

Käytännön harjoitusten ja yksityiskohtaisen opetuksen sisäinen ulottuvuus avaa täysin uuden näkökulman joogaan ja omaan itseen.

 

Kirjoittaja opastaa yksityiskohtaisesti, kuinka hyödyntää mantra-meditaation työkaluja sekä alkeis- että edistyneellä tasolla. Teos esittelee asana-, hengitys- ja meditaatioharjoitusta sydäntä avaavasta näkökulmasta, jolloin mukaan tulee hatha- ja raja-joogan lisäksi myös bhakti-joogan työkaluja. Bhakti-joogan meditatiivisten tekniikoiden opettaminen käytännönläheisesti ja avoimesti kaikille on uutta myös maailmanlaajuisesti.

 

Teos esittelee myös joogan ajatusmaailmaa sen keskeisten tekstien, Bhagavad-gitan ja Yoga-Sutran näkökulmasta lukijaystävällisellä tavalla. Kirja herättää filosofian eloon ja muovaa filosofiasta keskeisen osan harjoitusta. Teos sopii joogan henkisestä puolesta ja sisäisestä työskentelystä kiinnostuneille. Teoksesta hyötyvät myös joogaopettajat, jotka kaipaavat jäsenneltyä opaskirjaa opetuksen tueksi.

 

Kirjailija: Janne Kontala


ISBN: 978-952-260-345-6
Sidosasu: nid, n.200 s.
Ovh. 26,00 €
Ilm: 03/2015
Kirjastoluokka: 17.3, 29.52

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja