< Takaisin listaukseen

Timothy Ferriss: 4 tunnin kokki

34,40 € 43,00 (sis alv 10%)

4 tunnin kokki on keittokirja niille, joka eivät osta keittokirjoja tai piittaa ruoanlaitosta tuon taivaallista. Se sisältää ohjeet niin ruoanlaiton kuin elämän haltuunottoon!


MÄÄRÄ
TOIMITUS

Lähetetään sinulle tai haluamaasi osoitteeseen kahdesti viikossa.

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus

Nopein tie mestarilliseen ruuanlaittoon, minkä tahansa asian oppimiseen ja hyvän elämän elämiseen.

 

Ruoanlaitto ei ole koskaan ollut näin hauskaa!

Supersuosittu elämäntapaguru Timothy Ferriss paljastaa tässä kirjassa ruoanlaiton salat A:sta Ö:hön. Hän kuljettaa lukijaa Manhattanilta Okinawalle, Piilaaksosta Kolkataan esitellen maailman huippukokkien kikkoja. 4 tunnin kokki ei kuitenkaan ole pelkkä keittokirja: se on ällistyttävä seikkailu nopean oppimisen maailmaan. Ferriss käyttää ruoanlaittoa esimerkkinä metaoppimisesta; menetelmästä, jonka avulla voi oppia mitä tahansa pihvin paistamisesta ilmaveiviin.

Keittiössä harjoitellaan, jotta opittaisiin käyttämään kykyjä keittiön ulkopuolella. Silloinkin kun on kyse vain ruoasta, Ferriss ei jätä väliin ainuttakaan ruoanlaiton osa-aluetta: mukana on kotikokkauksen lisäksi seikkaperäisiä neuvoja ulkoruokintaan, keräilyyn, metsästykseen ja nuotiokokkaukseen, sekä katsaus ruoanlaiton tieteelliseen lähestymistapaan.


4 tunnin kokki on keittokirja niille, joka eivät osta keittokirjoja tai piittaa ruoanlaitosta tuon taivaallista. Se sisältää ohjeet niin ruoanlaiton kuin elämän haltuunottoon!

 

Kirjailija: Timothy Ferriss
Alkuteos: The 4-Hour Chef - The Simple Path to Cooking Like a Pro, Learning Anything, and Living the Good Life
Suomentaja: Hannu Poutiainen & Jussi Korhonen

 

ISBN: 978-952-260-220-6
Sidosasu: nid, n.650 s.
Ovh.hinta: 43.00 €
Ilm: 11/2014
Kirjastoluokka: 68.2

 

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja