< Takaisin listaukseen

Bob Rotella: Unohda täydellinen golf

26,40 € 33.00 (sis alv 10%)

Unohda täydellinen golf -kirja kertoo pelin ja voittamisen mentaalisen puolen harjoitteista ja tekniikoista. Bob Rotellan tarkoituksena on saada pelaaja ajattelemaan uudella tavalla, tuoden hyödyt pelin kaikilla osa-alueilla. 


MÄÄRÄ
TOIMITUS

Lähetetään sinulle tai haluamaasi osoitteeseen kahdesti viikossa.

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus

Golfareiden rakastamassa teoksessaan Unohda täydellinen golf Bob Rotella paneutuu moninaisiin pelin ja voittamisen mentaalisen puolen harjoitteisiin ja tekniikoihin. Hänen pyrkimyksenään on saada pelaaja ajattelemaan uudella tavalla ja kanavoimaan hyödyt pelin kaikilla osa-alueilla valmistautumisesta viimeiseen puttiin. 
 

Rotellan oppien vankkoina todisteina kerrotaan eläviä ja aitoja tarinoita maailman parhaimmista pelaajista. Myös klubipelaajien on syytä odottaa tuloksia: tämän kirjan myötä pelisi sujuu paremmin kuin koskaan, ja samalla huomaat, ettet ehkä koskaan aiemmin ole nauttinut golfista yhtä paljon!

 

Bob Rotella on maailman suosituimpia ja arvostetuimpia pelin henkisten aspektien ja suorituskyvyn kasvattamisen opettajia. Kirjan ovat suomentaneet Osku Lappalainen ja Markku Ignatius. Esipuheen on kirjoittanut Timo Rauhala, joka on useiden menestyneiden ammatti- ja amatööripelaajien pitkäaikainen valmentaja. Rauhala on valmentanut muun muassa Mikko Ilosta, Minea Blomqvist-Kakkoa ja Henrik Stensonia.

"Golf on mielestäni peli, jossa suurimmat taistelut käydään omien korvien välissä. Miten saada mennyt unohtumaan ja miten pysyä tässä hetkessä? Miten kontrolloida jännitystä sekä negatiivisia ajatuksia? Useimmat meistä eivät tule ikinä löytämään vastauksia, mutta varmasti kaikki niitä silti etsivät. Minunkin matkani on vielä täysin vaiheessa." - Mikko Ilonen

 

Kirjailija: Bob Rotella
Alkuteos: Golf Is Not a Game of Perfect
Suomentaja: Osku Lappalainen & Markku Ignatius


ISBN: 978-952-260-235-0
Sidosasu: nid, 231 s.
Ovh.Hinta: 33.00 €
Ilm: 06/2014
Kirjastoluokka: 17.3

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja