< Takaisin listaukseen

Susan Orsillo & Lizabeth Roemer: Mielekkäästi irti ahdistuksesta

25,60 € 32,00 (sis alv 10%)

Huippupsykologit Susan M. Orsillo ja Lizabeth Roemer esittelevät tässä kirjassa uuden menetelmän, jonka avulla on mahdollista vapautua ahdistuksesta ja samalla muuttaa tapamme suhtautua siihen. Kirjasta löytyy useita läsnäolon harjoituksia, jotka on räätälöity ahdistuksen hoitoon ja siihen liittyvien tunteiden käsittelyyn. 

TUOTE ON LOPPUUNMYYTY.


Tuotekuvaus

Huippupsykologit Susan M. Orsillo ja Lizabeth Roemer ovat kirjoittaneet kirjan, jonka menetelmän avulla on mahdollista vapautua ahdistuksesta ja samalla muuttaa perusteellisesti tapamme suhtautua siihen. Monesti keinot, joita käytämme ahdistuksen torjumiseen, kuten ahdistavien tilanteiden vältteleminen ja ikävien ajatusten häätäminen mielestämme itse asiassa vain pahentavat ongelmaa.

Orsillo ja Roemer ovat kirjoittaneet ja julkaisseet laajasti tietoiseen läsnäoloon, ahdistukseen ja psykoterapiaan liittyvistä aiheista. He ovat osallistuneet ahdistushäiriöiden tutkimukseen ja hoitamiseen yli 20 vuoden ajan. Viimeisen vuosikymmenen aikana he ovat kehittäneet ahdistuksen hoitamiseen uudenlaista tietoiseen läsnäoloon perustuvaa lähestymistapaa, johon myös tämä teos perustuu.
 

Kirjassa esitellään laaja joukko tietoisen läsnäolon harjoituksia, jotka on suunniteltu erityisesti ahdistuksen hoitoon. Niiden avulla on mahdollista kohdata ahdistavat tunteet ja pelot ilman, että ne ottavat elämästä vallan.
 

Susan M. Orsillo, fil. tri, on bostonilaisen Suffolkin yliopiston psykologian professori ja kliinisen koulutuslaitoksen johtaja. Lizabeth Roemer, fil. tri, toimii psykologian professorina Massachusetts-Bostonin yliopistossa.

 

 

Kirjailija: Susan Orsillo & Lizabeth Roemer
Suomentaja: Tanja Kielinen & Jussi Korhonen
 

ISBN: 9789522600516
Sidosasu: nid, n. 400 s.
Ovh.Hinta: 32.00 €
Ilm: 10/2011
Kirjastoluokka: 17.3
 

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2017 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja