< Takaisin listaukseen

Janesh Vaidya: Kehon ja mielen ayurveda – kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin menetelmä

25,60 € 32,00 (sis alv 10%)

Intiasta lähtöisisin olevan ayurvedan perustana on näkemys, jonka mukaan ihmisen keho ja mieli ovat erottamattomat. Tämä kirja auttaa ymmärtämään jo tuhansia vuosia vanhaa ayurveda-elämänfilosofiaa, käyden läpi sen kaikki kolme osaa. 

Tuote on tilapäisesti loppu. Uusi painos ilmestymässä.


Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Tuotekuvaus

Kehon ja mielen ayurveda auttaa ymmärtämään tuhansia vuosia vanhaa intialaista ayurveda-elämänfilosofiaa. Ayurvedan lähtökohtana on kokonaisnäkemys, jonka mukaan ihmisen keho ja mieli ovat erottamattomat.


Kehon ja mielen ayurveda koostuu kolmesta osasta. Ensimmäisessä osassa kuvaillaan kehon ja mielen yhteyttä, sielun alkuperää ja muutoksia elämän aikana. Toisessa osassa saat tietää, millainen ruokavalio ja elämäntapa sopivat juuri sinulle sinua hallitsevan elementin mukaan. Kolmas osa käsittelee sitä, kuinka voit käyttää oman kehosi energiatasoja psyykkisen ja fyysisen terveytesi parantamiseen.

Janesh Vaidya on kotoisin Intian Keralasta ja hän on tänäpäivänä kansainvälisesti tunnettu ayurvedalääkäri, luennoitsija ja kirjailija. Vaidya työskentelee paljon Ruotsissa ja hän on hoitanut tuhansia ihmisiä auttaen heitä löytämään omat sielulliset voimansa. Vuonna 2010 häneltä ilmestyi omaelämäkerrallinen romaani I det sista regnet.

 

Kirjailija: Janesh Vaidya
Alkuteos: Ayurveda för ditt sinne
Suomentaja: Jaana-Mirjam Mustavuori

 

ISBN: 9789522601087
Sidosasu: nid, 364 s.
Ovh.hinta: 32.00 €
Ilm: 09/2012
Kirjastoluokka: 17.3

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

 
 

© 2007-2021 10times Oy / Uskalla Innostua | Kuparitie 16e, 00440 Helsinki | p. 045 1145 866 | tiimi(at)uskallainnostua.fi | Tietosuoja